Survivor: Ο Κατσαούνης απαντά για την αποβολή από το ριάλιτι – «H κουβέντα ήταν βαριά»

Advertisement

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μυριέλλα Κουρεντή. «Με τον Τάκη αρχίσαμε πάρα πολύ όμορφα, τον πλησίασα, με πλησίασε, εγώ ενθουσιάστηκα που ήταν πυγμάχος. Όλα ξεκίνησαν από τους στίβους μάχης. Υπήρχε ένας πολύ ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή, ο οποίος εξελίχθηκε… το ένα έφερνε το άλλο. Δηλαδή υπήρχε ένταση», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Και πρόσθεσε σχετικά με τον καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια: «Μια μέρα είχε βροχή και η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της κάτω στην παραλία και της λέω: «Ναυσικά, θα πάω να φέρω εγώ τα παπούτσια σου». Προσφέρθηκα ο ίδιος. Πήγα, αλλά μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Πήρα τα παπούτσια και νομίζοντας πως είναι της Ναυσικάς τα έβαλα κάτω από την καλύβα για να μην βρέχονται.

«Ο Τάκης γυρνάει που λέει στους μπλε: «Πού είναι τα παπούτσια; Μου κάνετε πλάκα;». Ο Τάκης νευρίασε και είπε μια κουβέντα «όποιος πήρε τα παπούτσια του γα… το σπίτι»», συμπλήρωσε.

Advertisement

«Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται και κάποιος να πήρε τα παπούτσια, να βάλεις στο στόμα σου το σπίτι κάποιου είναι πολύ βαρύ. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Εσένα άμα σου έβριζαν το σπίτι, δεν θα αντιδρούσες; Για 100.000 θα πουλούσες την οικογένειά σου; Είναι λάθος, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή, αλλά δεν θα ήθελα κιόλας να έχω σχέση με ένα άτομο που μου πρόσβαλε το σπίτι, την τιμή και την οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης.

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή, ο Γιώργος Κατσαούνης απάντησε: «Δεν θα την πάρω τηλέφωνο, έχει φλερτ. Μου άρεσε πολύ όταν την είδα και την κυνήγησα. Είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα, αλλά στο έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε κάποιον Τζον και κάποιο…πουλάκι από τη μπλε ομάδα μου είπε πως είναι το φλερτ της. Το ένιωσα σαν προδοσία. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που είχα με τη Μυριέλλα, ήταν μια όμορφη ιστορία που έληξε άδοξα».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement