Survivor 2022 – «βόμβα»: Παίκτρια μιλάει καθημερινά με τον σύντροφό της στο τηλέφωνο

Advertisement

Ότι το φετινό «Survivor» είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, το είχαμε μυριστεί. Οι χαρακτήρες των παικτών είναι αναίτια «έντονοι», και υπάρχει μια πρωτοφανής χαλαρότητα στην εφαρμογή των κανόνων.

Όμως, η «καταγγελία» που είδε το φως σήμερα στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις.

«Υπάρχει φέτος παίκτρια που μιλάει στο τηλέφωνο, στο φετινό “Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, πριν δώσει τον λόγο στην τηλεοπτική ρεπόρτερ Έλενα Πολυκάρπου, οι οποία είχε όλες της λεπτομέρειες.

Advertisement

«Αυτή η παίκτρια με τον ίδιο τρόπο (με τον Σοϊλέδη και τον Τάλα) βρήκε το τηλέφωνο και επικοινωνεί με τον σύντροφό της. Καθημερινά.Την ενημερώνει για ό,τι γίνεται στην Ελλάδα, τι λένε για εκείνη, τι λένε για τους άλλους παίκτες.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Κάνει και μαναφούκια. Βάζει φωτιές παντού. Κάποιες από τις φωτιές που έχουμε δει, πέρα από την παραγωγή, της έχει ανάψει το συγκεκριμένο κορίτσι» είπε η δημοσιογράφος, η οποία δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το κοινό μια απορία της.

«Εμένα η δικά μου απορία είναι το κινητό του Σοϊλέδη, που δεν ήταν δικό του, όπως και της κοπέλας, το είδανε. Το δικό της κινητό, δεν ξέρουν ότι έχει βρει κι αυτή έναν άνθρωπο; Για ποιο λόγο δεν τιμωρούν το συγκεκριμένο κορίτσι;» αναρωτήθηκε.

Advertisement

Και παρατήρησε: «Γενικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι άνθρωποι που είναι στο φετινό “Survivor” μιλάνε πολύ περισσότερο στο κινητό απ’ ό,τι εγώ στο κινητό μου».
Στο σημείο αυτό, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να κάνει και αυτός μια τοποθέτηση σε σχέση με τα όσα βλέπουμε στο φετινό «Survivor».

«Φέτος φάνηκε από την αρχή ότι είναι στημένο παιχνίδι και το καθοδηγεί μόνο η παραγωγή. Το είδαμε με τον ειδύλλιο του Τσακατσούκα. Και τώρα βλέπουμε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι βαλτός από την παραγωγή. Δεν έχει θέση στο “Survivor”. Του είπαν ότι, για να μείνεις εδώ, θα κάνεις αυτό το κομμάτι, τύπου εκπομπή στην εκπομπή, για να λες όλα αυτά τα πράγματα που εξυπηρετούν εμάς».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement