Η Bentley θα βγάλει στην παραγωγή μία αποκλειστική έκδοση με την ονομασία «First Edition»

Advertisement

Η Bentley θα βγάλει στην παραγωγή μία αποκλειστική έκδοση με την ονομασία «First Edition», η οποία θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη παραγωγή για τους πρώτους δώδεκα μήνες παραγγελιών.

To σήμα με την ένδειξη «First Edition» εμφανίζεται στο αμάξωμα του αυτοκινήτου ενσωματωμένο στις δύο πίσω κολόνες. Το μοτίβο αυτό διατηρείται και στο σαλόνι, με ένα αντίστοιχο σήμα σκαλισμένο στην ξύλινη επένδυση του ταμπλό αλλά και ως ανάγλυφο κέντημα στα καθίσματα. Αποκλειστικές για την έκδοση «First Edition» είναι οι ραφές και τα κεντήματα που στολίζουν τα καθίσματα.

Θα υπάρχει φωτιζόμενη αναγραφή του ονόματος της μάρκας στο μαρσπιέ των θυρών, ενώ οι ηλεκτρικές πίσω πόρτες κλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο κρυφός αυτός φωτισμός μπορεί να έχει 30 διαφορετικές αποχρώσεις. Η έκδοση «First Edition» περιλαμβάνει επίσης και το σύστημα ήχου «Naim for Bentley», το οποίο είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για την Βentley από τη Naim και αποτελεί το καλύτερο ηχοσύστημα για αυτοκίνητο στον κόσμο, με 1.720 Watt ισχύος και 20 ηχεία.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement