Premier League: Πρωταθλήτρια η Mάνστεστερ Σίτι μετά από αδιανόητο θρίλερ

Advertisement

 

Αδιανόητο φινάλε είχε ηκούρσα στην εφετινή Premier League.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια, επιστρέφοντας από την κόλαση κόντρα στην Άστον Βίλα. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προηγήθηκε με δύο γκολ των Κας και Φελίπε Κουτίνιο, όμως ο Γκιντογάν αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, πέτυχε δύο γκολ και σε συνδυασμό με το γκολ του Ρόδρι, η Σίτι νίκησε με 3-2.

Advertisement

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της, νικώντας τη Γουλβς με 3-1. Οι «λύκοι» μπήκαν δυνατά και βρήκαν δίχτυα με τον Πέδρο Νέτο στο τρίτο λεπτό. Ο Μανέ απάντησε άμεσα στο 24ο λεπτό και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 84′ και τον Άντριου Ρόμπερτσον στο 89′.

Η Τότεναμ είχε εύκολο έργο στο Κάροου Ρόουντ, κόντρα στη Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη (έπαιξε βασικός) και Χρήστου Τζόλη (έμεινε στον πάγκο), καθώς νίκησε με και τσέκαρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.Η Άρσεναλ έκλεισε με νίκη τη σεζόν, αλλά δεν στάθηκε αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο στο Champions League και θα παίξει στο Europa League.

Τη μάχη τους για τη διοργάνωση που θα παίξουν έδιναν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ. Και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν από την Κρίσταλ Πάλας και τη Μπράιτον αντίστοιχα, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι διάβολοι να παίξουν στο Europa League τη νέα χρονιά και τα σφυριά στα προκριματικά του Conference League.

Τέλος στη μάχη της παραμονής, η Λιντς είναι αυτή που πανηγύρισε στο τέλος. Η ομάδα του Τζέσε Μαρς κέρδισε την Μπρέντφορντ στο Λονδίνο, ενώ η Μπέρνλι ηττήθηκε από την αδιάφορη Νιούκαστλ στην έδρα της. Οι «clarets» θα είναι η τρίτη ομάδα που οδηγείται στην Championship, μετά τις Γουότφορντ και Νόριτς.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement