Κινδύνεψε 7χρονος σε παιδική χαρά – Κόντεψε να πνιγεί όταν λουρί σκύλου τυλίχτηκε στο λαιμό του

Advertisement

Από θαύμα γλίτωσε ένα αγοράκι, που κινδύνεψε όταν ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη η μητέρα ενός 7χρονου αγοριού, ο γιος της, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το λουρί δεσποζόμενου σκύλου, μπλέχτηκε στον λαιμό του.

Πηγή εικόνας: ekriti.gr

Όλα έγιναν, σύμφωνα με το ekriti.gr, χθες το απόγευμα, όταν o 7χρονος και άλλα παιδιά, έπαιζαν αμέριμνα, στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια.

Advertisement

Στην είσοδο της παιδικής χαράς, ήταν δεμένος ένας δεσποζόμενος σκύλος. Κάποια στιγμή, ο 7χρονος γλίστρησε. Ο σκύλος πιθανώς, φοβήθηκε και πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο 7χρονος, να μπλέξει τον λαιμό του στο λουρί του ζώου.

«Το λουρί ήταν λεπτό σαν συρματόσκοινο. Ο γιος μου, στην κυριολεξία, κόντεψε να πνιγεί. Μάλιστα ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι το σκοινί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

«Ολοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά οι ιδιοκτήτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, όταν στο χώρο βρίσκονται μικρά παιδιά», πρόσθεσε.

Advertisement

Πηγή εικόνων: ekriti.gr

Η μητέρα κατήγγειλε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον είχε δέσει στην είσοδο της παιδικής χαράς, και είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα μετά το περιστατικό μητέρα την έψαχνε για να της μεταφέρει τι είχε συμβεί.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement