Επίθεση Κούγια σε Δεληβοριά – Γιατί ήρθαν σε σύγκρουση

Advertisement

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με πολύ αιχμηρό τρόπο στις δηλώσεις του Φοίβου Δεληβοριά έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο δικηγόρος, την ώρα που συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, πέρασε στην «αντεπίθεση» και ανέφερε: «Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκι και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω πόσο δικαιώνομαι κάθε μέρα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι αυτά τα 16χρονα του Χατζηδάκι, του Κατσέλη, του Κουν ήταν ερωτικοί σύντροφοι, κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και το διαστρέβλωσαν. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του Φοίβου Δεληβοριά.

Η ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν συκοφαντική. Οι απαντήσεις μου έχω πει ότι είναι μέσω της δικαιοσύνης και μάλιστα διάβασα ότι ο κ. Δεληβοριάς είπε ότι δεν τον νοιάζει πολύ αν θα πάει στη δικαιοσύνη, δε ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο αλλά δεν περίμενα από αυτόν μία τέτοια απάντηση.

Advertisement

Εμένα με νοιάζει πάντοτε η γνώμη του κοινωνικού ή επιστημονικού μου κύκλου. Ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να το κακίζει, εμένα θα με ενδιέφερε η γνώμη αυτών που μου αρέσει να ακούω. Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη. Ο Φοίβος Δεληβοριάς απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο στο οποίο επίσης απευθύνονται και όσοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου, μεταξύ άλλων και για τον αείμνηστο Χατζηδάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στη Μπέσσυ Αντωνάκη και στο Πρωινό.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement