Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έτσι βγήκε η ατάκα «εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Advertisement

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία, για τους «Απαράδεκτους», για τον Βλάσση Μπονάτσο, αλλά και για την περιβόητη ατάκα «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;».

Η δημιουργός της σειράς «Οι Απαράδεκτοι» αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολες στιγμές την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας του σήριαλ φτάνοντας στο σημείο να κάνει ψυχοθεραπεία:

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι “Απαράδεκτοι” πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”. Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου», είπε αρχικά η ταλαντούχα ηθοποιός.

Advertisement

«Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πώς θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική», τόνισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος εμφανίστηκε, επίσης, κατηγορηματική ότι οι «Απαράδεκτοι» δεν μπορούν να επιστρέψουν, εξηγώντας ότι «αυτά τα πράγματα είναι άπαξ, είναι μοναδικά».

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χαρακτήρισε, δε, την ομάδα των «Απαράδεκτων» ως την πιο ολοκληρωμένη ομάδα που έχει δουλέψει ποτέ.

Advertisement

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» παρουσιάστηκε και ένα βίντεο με δηλώσεις του Βλάσση Μπονάτσου, τον Απρίλιο του 2002 για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τις οποίες η ίδια σχολίασε: «Σαν τώρα να μας μιλάει! Εγώ δεν τη θυμόμουν αυτή τη δήλωση του Βλάσση, αλλά νομίζω πως τώρα μας μίλησε, δεν πάμε καλά. Δεν υπάρχει χρόνος, έτσι; Είναι εδώ!».

Τέλος, για τη θρυλική ατάκα «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;», η ίδια δήλωσε:

«Ήταν ξένο το πρότζεκτ «Σ’ αγαπω – Μ’ αγαπάς». Διάβαζα τα πρώτα δέκα επεισόδια και σε αυτά τα επεισόδια η ηρωΐδα είχε την ανησυχία για το πότε θα γίνει μάνα χωρίς, όμως να δίνει την έμφαση που έδωσα εγώ. Μου λέει κάποια στιγμή η Φρόσω (σ.σ: Φρόσω Ράλλη η παραγωγός της σειράς) «αύριο έχουμε το τρέιλερ της σειράς και πρέπει να πεις μια ατάκα». Και όπως περπατούσα στην Πατησίων κι έλεγα “το θέμα αυτηνής ποιο είναι; όποιο είναι το θέμα των γυναικών σε όλο τον κόσμο, για το πότε θα γίνουν μητέρες”. Πήγα στο τρέιλερ, το είπα κι έμεινε από το τρέιλερ», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement