Γιάννης Καπετάνιος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης για να αναδειχτεί χρησιμοποιούσε όλα τα μέσα

Advertisement

Ο Γιάννης Καπετάνιος έχει μακριά διαδρομή στο ελληνικό θέατρο και στην τηλεόραση. Απόφοιτος της σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, όπου υπήρξε συμφοιτητής με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδας τα παιδιά», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου. Ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε σειρές, άλλοτε σε πρωταγωνιστικό ρόλο και άλλοτε ως guest και πλέον τον βλέπουμε στο πολυσυζητημένο «Super Mammy» στο πλευρό του από χρόνια συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή.

Ο γνωστός κωμικός, που βρέθηκε «κατηγορούμενος» λόγω της τοποθέτησης του απέναντι στο #metoo σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου -είχε πει αναφερόμενος τις αντιδράσεις για τα ομοφοβικά και σεξιστικά αστεία στο «Super Mammy» ότι «αυτά τα #metoo, σι του και ψι του είναι για άλλους, για ξένους, εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας- έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό Λοιπόν όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

-Γνωρίζατε προσωπικά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Advertisement

-Με τον Πέτρο ήμασταν συμμαθητές στη σχολή. Ο Φιλιππίδης ήταν ένας καριερίστας. Τα παρέσυρε όλα στο πέρασμά του, ήταν τυφώνας. Προκειμένου να αναδειχτεί και να κάνει αυτό που ήθελε, χρησιμοποιούσε όλα τα μέσα. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δοτικός. Με φώναζε σπίτι του και τρώγαμε με τους γονείς του, κάναμε παρέα. Από όταν παντρεύτηκε και μετά, άλλαξε ρώτα. Ήθελε να κάνει καριέρα και δεν υπολόγισε τίποτα.

-Για όλα αυτά που κατηγορείται, είχατε ιδέα;

-Από το 1996 και μετά, έκοψα κάθε επαφή. Δεν ξέρω τι έκανε. Κι εκείνος πάντως, είχε πάρα πολλά νεύρα. Ακόμα και στο σπίτι του ξέσπαγε, στη μαμά του. Δεν βρίσκεις άκρη, απλά φεύγεις. Αν βλέπατε τώρα τον Φιλιππίδη, τι θα του λέγατε; Θα τον κοιτούσα και θα κούναγα το κεφάλι μου. Δεν θα του έλεγα τίποτα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement