Υποψήφια στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη – «Απέρριψα το Επικρατείας»

Advertisement

Η Ντόρα Μπακογιάννη διέψευσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες ότι δεν συμπεριληφθεί σε κάποιο ψηφοδέλτιο, αποκαλύπτοντας η ίδια ότι θα είναι ξανά υποψήφια και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αυτές γίνουν.

Η βουλευτής και πρώην υπουργός ανακοίνωσε δημόσια, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά, ότι θα είναι ξανά υποψήφια στον νομό Χανίων.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι είχε πρόταση να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, την οποία, όμως, απέρριψε, διότι δεν ήθελε να μην είναι αιρετή. «Εγώ εξελέγην σε 3 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Δεν μπορώ να κατέβω διορισμένη, έχω ανάγκη την επαφή. Θα είμαι ξανά υποψήφια στα Χανιά», είπε στην εκπομπή.

Advertisement

Να υπενθυμίσουμε ότι για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στον νομό Χανιών είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Δημήτρη Καμπουράκη. Ο δημοσιογράφος φέρεται να δέχθηκε πρόταση από την Πειραιώς να κατέβει υποψήφιος κι αυτός είπε καταρχήν ναι, χωρίς όμως να μπουν στο τραπέζι οι λεπτομέρειες.

Ο νομός Χανίων έχει αυτή τη στιγμή 3 βουλευτές στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Βολουδάκης και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement