Κομοτηνή: Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό

ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ
Advertisement

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο ύψος του δυτικού κόμβου της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, όπως αναφέρουν, έκαναν σήμα στάσης σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το όχημα εντοπίσθηκε στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας (μεταξύ οικισμών Βανιάνου – Ζαρκαδιάς) να έχει ανατραπεί μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες. Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δεκατρείς μετανάστες. Θανάσιμα τραυματίστηκε και ένας μετανάστης.

Οι δύο θανάσιμα τραυματισμένοι και δώδεκα ακόμη μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο οδηγός – διακινητής έχει απασχολήσει στο παρελθόν και έχει εκτίσει σχετικές ποινές φυλάκισης για ανάλογα καθώς και άλλα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν το όχημα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 7η Απριλίου του 2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement