Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Squid Game» – Tο πρώτο teaser

Advertisement

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης σεζόν του «Squid Game», τόσο ο δημιουργός της σειράς, Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ, όσο και το ίδιο το Netflix, έσπευσαν να διαβεβαιώσουν το κοινό ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» δεν τελείωσε.

Ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ είχε πει: «υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση για μια δεύτερη σεζόν. Ννιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Αλλά, θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού. Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό».

Λίγο αργότερα το Netflix έδωσε και επίσημα το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν της σειράς και τώρα μάς έδωσε και το πρώτο teaser. Το δίκτυο ανέβασε ένα βίντεο το οποίο δείχνει το πρόσωπο της τεράστιας κούκλας από την σειρά, ενώ εμφανίζεται ο αριθμός 2 στο μάτι της.

Advertisement

Advertisement

Ο Ντονγκ-χιούκ είπε: «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του “Squid Game” πέρυσι. Όμως χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το “Squid Game” η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix. Ο σεναριογράφος, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός του “Squid Game” σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε την εκπομπή μας. Ελάτε μαζί μας για έναν καινούργιο γύρο».

Η κορεάτικη σειρά έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διαδικτυακής πλατφόρμας, προσελκύοντας 11 εκατομμύρια συνδρομητές από την ημέρα της πρεμιέρας του στις 17 Σεπτεμβρίου και για 25 ημέρες, σε όλον τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του «Squid Game», αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement