Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης μετά την παραπομπή Παππά σε ειδικό δικαστήριο

Advertisement

Η παραπομπή του Νίκου Παππά σε ειδικό δικαστήριο για πλημμέλημα αναφορικά με την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, το έτος 2016 αποτελεί μέρος του προεκλογικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και απόδειξη της εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο προεκλογικός σχεδιασμός της ΝΔ και η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αφού ο κορμός του κατηγορητηρίου κατέρρευσε στην Προανακριτική παρωδία, τώρα στήνουν ειδικά δικαστήρια για δήθεν πλημμέλημα», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Όσα σενάρια και να απεργάζεται ο κ. Μητσοτάκης, μήπως και ξεφύγει από την ακραία ακρίβεια και τη μείωση των εισοδημάτων που κάνουν τη ζωή του κόσμου αβίωτη, οι πολίτες γνωρίζουν:

Advertisement

Επί ΣΥΡΙΖΑ το Δημόσιο εισέπραξε πάνω από 200 εκατ. ευρώ από την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και τη φορολογία, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, με έναν νόμο που είναι ακόμα σε ισχύ και επί ΝΔ».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Επί Μητσοτάκη συμβαίνει το αντίθετο. Το Δημόσιο αντί να εισπράττει, πληρώνει με κάθε λογής λίστες Πέτσα να νομιμοποιούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε Μέσα χωρίς ίχνος κριτηρίων, για να αποθεώνουν την κυβέρνησή του.

Και έχουν το θράσος και μιλούν για την ελευθερία του Τύπου οι ξεδιάντροποι που διώκουν και παρακολουθούν δημοσιογράφους και έχουν ρίξει τη χώρα στην τελευταία θέση της Ευρώπης και στην 108η παγκοσμίως».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement