To Squid Game γίνεται ριάλιτι στο Netflix – Και το έπαθλο… ζαλίζει

Advertisement

Τηλεοπτικό ριάλιτι εμπνευσμένο από την κορεατική δραματική σειρά «Squid Game» (το Παιχνίδι του Καλαμαριού), ετοιμάζει το Netflix, χωρίς ωστόσο σε αυτό να διακυβεύεται η ζωή ή ο θάνατος, όπως διευκρινίζει η δημοφιλής πλατφόρμα.

Το «Squid Game: The Challenge» πρόκειται να προσφέρει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία των ριάλιτι, 4,56 εκατομμύρια δολάρια, σε έναν από τους συμμετέχοντες του (το μεγαλύτερο καστ στην ιστορία των ριάλιτι), όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα.

Στο νέο ριάλιτι, 456 νεοσύλλεκτοι από όλο τον κόσμο θα παίξουν παιχνίδια όπου «η χειρότερη μοίρα είναι να γυρίσουν σπίτι με άδεια χέρια» – χάνοντας όμως το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, σύμφωνα με το BBC.

Advertisement

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, πρέπει να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι για έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.

Οι 456 παίκτες είναι τόσοι όσοι και οι παίκτες της σειράς, με τον κύριο πρωταγωνιστή της Seong Gi-hun να αναφέρεται επίσης ως Player 456.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι η δημοφιλής σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα πέρυσι και κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τις σειρές με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix μέσα σε 12 ημέρες από την κυκλοφορία της, θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement