Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Συγκλονίζει η σύζυγος του 22χρονου – «Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!»

Advertisement

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά τη δολοφονία που σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιάς του δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.Η σύζυγος του 22χρονου θύματος, κρατώντας στα χέρια της το 30 ημερών βρέφος συγκλονίζει. Το μωρό βαπτίστηκε πριν κηδευτεί ο πατέρας του.

«Δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδί του… Ήταν τόσο χαρούμενος που είχε αυτό το παιδί. Θέλω πίσω τον άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μου αργότερα; Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!»

Με μία νέα συγκινητική ανάρτηση στο facebook με φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τον ίδιο με το παιδάκι τους, η χήρα του 22χρονου αποκάλυψε τι της έλεγε σε περίπτωση που πάθαινε κάτι κακό. «Προχτές το είχε διαίσθηση και το δεύτερο Κωστάκη μου έλεγε είναι, είμαστε δύο Κωστάκια και αν πάθω πράμα θα έχω το γιο μου να με αντικαταστήσει».

Advertisement

Το χρονικό της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο

Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια της αδελφής του 22χρονου, η οποία ακόμη είναι σε κατάσταση  σοκ. Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, πριν κανείς προλάβει να αντιδράσει. Όταν έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 22χρονου, τρεις βολίδες βρήκαν το σώμα του, η μία από αυτές ήταν η θανατηφόρα. Ο νεαρός ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 44χρονος περιέγραψε τι προηγήθηκε της δολοφονίας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το θύμα ήρθε αρχικά στα χέρια με τον αδερφό του. Ακολούθησε διαπληκτισμός, ενώ μια φράση για τον πατέρα του που είχε πεθάνει πριν απο τρεις μήνες ήταν αυτό που τον θόλωσε και τον πυροβόλησε, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Ο δραστης την Παρασκευή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Ρεθύμνου για να απολογηθεί. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν από την Κυριακή στο χωριό παραμένουν στο σημείο. Όλα τα μέλη της οικογένειας του δράστη έχουν απομακρυνθεί υπό τον φόβο των αντιποίνων.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement