Το 42ο River Party κάνει επανεκκίνηση στο Νεστόριο Καστοριάς – Ποιοι συμμετέχουν

Advertisement

Reboot για το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς γιατί ξεκινάει δυνατά μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας. Reboot για τη γενικότερη αναβίωση του καλύτερου «εναλλακτικού» φεστιβάλ της χώρας, με ένα ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα!

Για ακόμα μία φορά από 4 έως 7 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 42oυ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες όπου το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Σε αυτή τη γιορτή, όλοι και όλες γίνονται ένα!

Τέσσερις ημέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή ξεκούραστη. Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο του River Party, που δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Advertisement

42o River Party- Reboot στο Νεστόριο Καστοριάς – Τα ονόματα του φεστιβάλ

Goran Bregović

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goran Bregović (@goran_bregovic_official)

Ο Goran Bregović, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Ελληνικό κοινό, και ακόμα περισσότερο στην Βόρεια Ελλάδα. Αποκορύφωμα της καριέρας του αποτελούν οι συνθέσεις του στις ταινίες του Emir Kusturica “Ο Καιρός των Τσιγγάνων”, “Arizona Dream” και “Underground”. Συνολικά ο Goran Bregović γράψει μουσική για πάνω από 30 ταινίες.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που έχει φαντάζουν τα ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στέλιος Ρόκκος και πολλοί άλλοι.

Advertisement

Αναμένουμε να μας ξεσηκώσει με τραγούδια όπως τα Kalashnjikov, Mesecina, Gas gas και φυσικά το άπιαστο για κάθε καλλιτέχνη Ederlezi. Όσοι δεν τον έχετε δει live, σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Όσοι δεν γνωρίζετε τί σημαίνει η μουσική του για την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως την Καστοριά, σας περιμένει μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη!!

Νίκος Πορτοκάλογλου – «Ένα φως αναμμένο»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου PANOS GIANNAKOPOULOS

Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης & οι Ευγενείς Αλήτες.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί». Μία γιορτινή παράσταση, αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Advertisement

Υπάρχει άραγε άνθρωπος που να μην έχει τραγουδήσει τραγούδια του σπουδαίου αυτού μουσικού – τραγουδοποιού; Κομμάτια όπως “Τα Καράβια Μου Καίω”, “Μετρώ Τα Κύματα”, “Ότι Δεν Σε Σκοτώνει”, “Κλείνω Κι Έρχομαι”, “Θάλασσα Μου Σκοτεινή”, “Να Με Προσέχεις” είναι απλά μερικά από αυτά.

Συνολικά μετρά 18 προσωπικούς δίσκους, με πιο πρόσφατο τον δίσκο “Εισιτήριο” του 2017 (Feelgood Records). Σε αυτούς συναντάμε συνεργασίες με ονόματα όπως αυτά των Δημήτρη Μητροπάνου, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Σάββα Σιάτρα, Φοίβου Δεληβοριά, Ελένης Βιτάλη, Μάνου Ξυδού, Χάρη Κατσιμίχα, Ροβένα Αλευρά, Διονύση Σαββόπουλου, Μανώλη Φάμελλου, Έλλης Πασπαλά ανάμεσα σε άλλα.

Locomondo

Locomondo
Οι Locomondo SNF

River Party χωρίς Locomondo δε γίνεται! Το όνομα τους είναι συνώνυμο του ξέφρενου χορού και της διασκέδασης. Άλλωστε το μαρτυρά και το όνομα τους, το οποίο είναι η ένωση της ισπανικής λέξης loco που σημαίνει τρελός και την ιταλικής mondo που σημαίνει κόσμος. Σε αυτόν τον τρελό κόσμο που ζούμε, οι Locomondo επιστρέφουν στο Νεστόριο για να ταράξουν τα νερά του ποταμού Αλιάκμονα, μιας και η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Το γκρουπ φημίζεται άλλωστε για τις δυναμικές ζωντανές του εμφανίσεις και έχει αποκτήσει ένα σημαντικό κοινό εντός και εκτός Ελλάδας.

Advertisement

Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα. Για την μουσική τους τί να πει κανείς, είναι απλά μια ασταμάτητη και συνάμα ξέφρενη πορεία. Μέχρι σήμερα μετρούν 8 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με πιο πρόσφατη τον δίσκο “Radio” του 2019 (Monopol Records).

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης
Αλκίνοος Ιωαννίδης EUROKINISSI

O γεννημένος στην Αγλαντζιά Λευκωσίας, αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους Ελληνοκύπριους τραγουδιστές/τραγουδοποιούς. Ο λόγος λοιπόν για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος κατάγεται από μια μεγάλη καλλιτεχνική, αναμένεται για μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο River Party.

Με μια σπουδαία μουσική πορεία που φέτος κλείνει τα 29 χρόνια, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έχει χαρίσει στους φίλους της μουσικής του μερικά διαχρονικά τραγούδια που δεν σβήνουν στην λήθη του χρόνου όπως ο πασίγνωστος “Προσκυνητής”, “Στην αγορά του Αλ Χαλίλι”, “Δεν μπορώ”, “Βόσπορος” ανάμεσα σε άλλα. Ποιος δεν θα ήθελε να τα απολαύσει κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι;

Advertisement

Ανάμεσα στις σπουδαίες του συνεργασίες δεσπόζουν αυτές με Δήμητρα Γαλάνη, Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Γιάννη Σπάθα, Διονύση Σαββόπουλο, Χάρις Αλεξίου ανάμεσα σε άλλες.

Χαΐνηδες

Οι
Οι «Χαΐνηδες» ΧΑΙΝΗΔΕΣ/FACEBOOK

Η μουσική όμαδα Χαΐνηδες αποτελεί ένα ανοικτό σύνολο, που ανακαλύπτει μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Μικρασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια. Το όνομα προέρχεται από την αραβική λέξη «χαΐν» και έφτασε να σημαίνει τον επαναστάτη, τον φυγόδικο, αυτόν που γυρίζει στα βουνά. Ακολουθώντας μουσικά μονοπάτια, οι Χαΐνηδες τολμούν και δημιουργούν νέες μουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου. Ο έρωτας και ο θάνατος, οι υπέρτατες δυνάμεις, αποτυπώνονται σε μέτρο και ορίζουν «…όλα όσα είδες και εχεις ποθήσει και όσα ποτέ δε δεις».

Στο πρώτο άκουσμα, ο λόγος γίνεται εικόνα και επιβάλλεται επαναστατικά σε «θεατές» τεχνοκράτες. Τα τραγούδια των Χαΐνηδων αναβλύζουν τόλμη, είναι θαρραλέα, σε μία εποχή που η αλήθεια είναι στο περιθώριο. Μέσα στους στίχους ο ακροατής θα βρει την αλήθεια του και ίσως αυτή η αλήθεια να δίνει διάρκεια στο συγκρότημα, που συμπληρώνει μια μακροχρόνια παρουσία άνω των τριάντα ετών.

Advertisement

Μέσα από έντονα φορτισμένο συναισθηματικό κλίμα, λόγω της απώλειας του Γιάννη Νόνη πριν από λίγες μέρες, η οικογένεια των Χαϊνηδων αποφάσισε να προχωρήσει στις προγραμματισμένες συναυλίες του καλοκαιριού με σκοπό να τιμήσουν την μνήμη του αλλά και να στηρίξουν την οικογένειά του εκλιπόντος από τα έσοδα.

ΒήταΠεις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ (@bitapeis)

Οι ΒήταΠεις είναι ελληνικό hip-hop συγκρότημα από την Αθήνα, τα αρχικά του οποίου σημαίνουν «Βάπτισμα Πυρός». Δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2002, όπου τότε ξεκίνησε το ταξίδι της η Ιδέα και από τότε πολλά έχουν αλλάξει…αλλά οι απόψεις τους παραμένουν σταθερές. Ο Άσαρκος, ο Φορτσάτος, ο Hatemost και ο Elz, τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη, είναι μαζί τα τελευταία 12 χρόνια και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει.

Ένα από τα πρώτα τους κομμάτια υπήρξε το «Όνειρα Σβήνουν», το οποίο αποτέλεσε σταθμό στη συνείδηση των οπαδών τους και οι ίδιοι το χρησιμοποιούν συχνά στην κουβέντα ως σημείο αναφοράς. Από την πρώτη τους εμφάνιση στο Γήπεδο του Σπόρτινγκ έως σήμερα, δέκα χρόνια μετά, οι ΒήταΠεις έχουν πραγματοποιήσει σχεδόν 100 εμφανίσεις. Οι ίδιοι ξεκίνησαν το συγκρότημα ως φίλοι και αυτό που τους χαρακτηρίζει έως σήμερα είναι η ενότητα μεταξύ των μελών, κάτι που τηρούν έως σήμερα.

Advertisement

Λόγος Τιμής

Οι Λόγος Τιμής είναι ελληνικό hip-hop συγκρότημα από την Αθήνα που μετρά αισίως δώδεκα χρόνια ζωής. Στο ενεργητικό τους έχουν 4 full length album ενώ η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους είναι το φετινό EP “Ελεύθεροι”.

Στους φίλους και οπαδούς τους και όχι μόνο, οι Λόγος Τιμής ωστόσο εξέπλησσαν με μονάχα θετικά συναισθήματα αφού για όλα εκείνα τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ομιλίας και ακοής, οπτικοποίησαν έξι από τα πιο γνωστά κομμάτια τους οπτικοποιήθηκαν και αποδώθηκαν από την Εύα Γκαγκούση, καταφέρνοντας να κάνουν έτσι τα αδύνατα δυνατά. Δεν αρκεί μοναχά ότι σαν ιδέα είναι εξαιρετική και πρωτότυπη σε σημεία που απλά ξεχωρίζει, αλλά και ο σκοπός που ήδη χαίρει άπειρου σεβασμού από όλη την εγχώρια hip hop κοινότητα και όχι μόνο!

12ος Πίθηκος

12ος Πίθηκος
12ος Πίθηκος RELEASE ATHENS

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο παραγωγικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop, ένας ειλικρινής εκφραστής των ανησυχιών μιας γενιάς που ακόμα παλεύει ώστε να μην χαρακτηριστεί «χαμένη» και μιας άλλης, νεότερης, που δυσκολεύεται να δει το μέλλον της.

Advertisement

Πριν λίγες ημέρες ο 12ος Πίθηκος κυκλοφόρησε τον έκτο κατά σειρά δίσκο με τίτλο «Para Siempre», το οποίο σημαίνει «Για πάντα» και είναι αφιερωμένος στη μνήμη δύο πολύ κοντινών του φίλων που έφυγαν μέσα στο 2020, του Pyroh και του Delou. Τη μουσική παραγωγή υπογράφει ο Boy Panda, η επεξεργασία του δίσκου έγινε από το Μικρό Κλέφτη στο Πιλοτήριο και συμμετέχουν οι Πελίνα, Εθισμός και Immune. Το εντυπωσιακό artwork επιμελήθηκαν οι Dirty Rasel & Risk.

12ος Πίθηκος live σημαίνει ενέργεια, σημαίνει όλοι μαζί πάνω-κάτω, σημαίνει κάτι δονείται στη ζούγκλα της πόλης με beats, breakdance και χαμόγελα.

Baildsa

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BAiLDSA (@baildsa)

Το να είσαι «εναλλακτικός» είναι πολλά περισσότερα από έναν χαρακτηρισµό µουσικής ταυτότητας. H µατιά των BAiLDSA στη σύνθεση και τη στιχουργική δηµιουργεί ένα εκρηκτικό µείγµα post punk και indie rock, µπλεγµένο µε παραδοσιακά στοιχεία της ανατολικής µεσογείου και µπολιασµένο παράλληλα µε στοιχεία dub και reggae. Αυτό το µουσικό µωσαϊκό σε συνδυασµό µε την έντονη και βαθιά κοινωνικοπολιτική τους οπτική γωνία, αντιπροσωπεύει το τι πρεσβεύουν οι BAiLDSA ως συγκρότηµα.

Με βάση την Θεσσαλονίκη, οι BAiLDSA παίζουν δυναµικό punk rock, στους δίσκους τους αλλά και στις εκρηκτικές τους συναυλίες. Από βαριά παραµορφωµένα κιθαριστικά riffs και στιβαρά µπασοτύµπανα σε εσωστρεφή και σκοτεινά ηχοτοπία, και από ανεβαστικά ska πνευστά σε µερακλίδικους σκοπούς των χάλκινων της βαλκανικής παράδοσης, οι BAiLDSA µένουν πάντα αυθεντικοί απέναντι στο εξελισσόµενο και ποικιλόµορφο σύµπαν τους. Αυτό που ξεχωρίζει και είναι πάντα παρόν στην τραγουδοποιΐα τους είναι µια σταθερή και ηχηρή εναντίωση σε οποιαδήποτε µορφή φασισµού, ρατσισµού, σεξισµού και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωµάτων, µια ατελείωτη µάχη κόντρα σε όλες τις µορφές πολέµου και διχασµού, και βαθιά πίστη στην ανθρωπότητα και τις ανοιχτές, ελεύθερες κοινωνίες.

Fundracar

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fundracar (@fundracarband)

Οι Fundracar δεν είναι “άλλη μια μπάντα”. Είναι η μοναδική μπάντα με έδρα την Ελλάδα, της οποίας το υλικό δεν μπορεί να καταταχθεί όχι σε ένα, ούτε σε δύο, ούτε καν σε τέσσερα είδη μουσικής. Κι όμως, αντί αυτό να οδηγεί σε απώλεια μουσικής ταυτότητας, είναι το στοιχείο που συνθέτει την μοναδικότητα των Fundracar. Αυτό το “κάτι”, που ψάχνουν όλες οι μπάντες ώστε να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Γιατί οι Fundracar παίζουν και Reggae, αλλά παίζουν και Punk. Παίζουν και Rock, αλλά παίζουν και Funk. Παίζουν με Ηλεκτρικές κιθάρες και Μπάσο, αλλά παίζουν και με Ηλεκτρονικά Synths και Human Beatbox. Κι όλα αυτά, με βάση τους τον ρυθμό των Drums, ενδεδυμένα με στίχο απρόσμενο και ανατρεπτικό, δημιουργεί ένα μουσικό κράμα που σε τριπάρει ενώ ταυτόχρονα σε βάζει να σκέφτεσαι, που σε διασκεδάζει ενώ ταυτόχρονα σε στραγγίζει συναισθηματικά.

Με θεράποντα ιατρό τον Μάριο (κατά κόσμο Νταβέλη) και την κολεκτίβα των τροφίμων ψυχιατρείου που τον συνοδεύουν στα Studios και τις σκηνές ολόκληρης της χώρας, οι Fundracar μετρούν πλέον 13 χρόνια από το πρώτο Single και 10 χρόνια από το πρώτο Album, έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε κάποια από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, σε δράσεις και αυτο-οργανωμένα Lives, ενώ έχουν στήσει και τις δικές τους συναυλίες.

ΧΑΤ ΤΡΙΚ

Μετά από τα φανταστικά λάιβ σε Θεσσαλονίκη και ΑΘήνα, το καταραμένο τρίο είναι έτοιμο για καινούργιες περιπέτειες. Μπάσο, κιθάρα, drums και δυο φωνές, πάνκ ροκ στα καλύτερά του από μια ροκ εν ρολ συμμορία που εδώ και χρόνια τραβάει τον δικό της δρόμο σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της

Τρεις νέες μπάντες έρχονται να προστεθούν στις ήδη έντεκα που είχα ανακοινωθεί!

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε ποιες είναι αυτές!

Banda Entropica

River Party
Banda Entropica – Η μπάντα ξεκίνησε την πορεία της από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης RIVER PARTY

Οι Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου με έδρα την Θεσσαλονίκη, ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακής και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής. Έχοντας ως βάση τους ήχους της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και όλης της Βαλκανικής Χερσονήσου, κινείται σε ρυθμούς χορευτικούς και πολλές φορές εκστατικούς με τραγούδια παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις. Η μπάντα ξεκίνησε την πορεία της από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ στην συνέχεια προστέθηκαν πληθώρα εμφανίσεων σε μουσικά στέκια της πόλης καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ.

Σε ένα περιβάλλον με την παράδοση να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας – είτε ως τραγούδι, είτε ως χορός – κάθε ζωντανή εμφάνιση της μπάντας έχει δυναμική διάσταση με έντονη αλληλεπίδραση μουσικών και ακροατών, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ξεχωριστή αισθητική πρόταση. Η παραδοσιακή μουσική λειτουργεί άκρως διονυσιακά και δίνει στον κόσμο την δυνατότητα να εξωτερικεύσει συναισθήματα που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Κούπες

Οι Κούπες είναι ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς
Οι Κούπες είναι ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς RIVER PARTY

Οι Κούπες είναι ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2017 μέσω μιας σύμπραξης ιδεών και καινοτομιών έξι μουσικών με πλούσιο μουσικό βιογραφικό. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας μπάντας που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα αλλά και με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς.

Walkman The Band

Walkman The Band
Oι Walkman The Βand παντρεύουν εκτός από τα ζευγάρια και όλα τα είδη χορού RIVER PARTY

Οι Walkman The Βand παντρεύουν εκτός από τα ζευγάρια και όλα τα είδη χορού που μπορείς να ακούσεις σε ένα party. Η pop, η rock και η disco συναντάνε τα ελληνάδικα των ‘90s και το τρελό ελληνικό πανηγύρι με τις γυροβολιές του, κάνει παρέα με το Rock ‘n’ Roll και το shake.

Τα τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι μέσα στο χρόνο, αλλάζουν μορφές το ένα μετά το άλλο με τρόπους που δεν φαντάζεσαι. Οι τραγουδιστές της μπάντας γίνονται ένα με το κοινό και με τις χορογραφίες και τις ατάκες τους, δημιουργούν μια μεγάλη παρέα που χορεύει ξέφρενα, σε ένα πρόγραμμα που δεν σταματάει καθόλου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αυτά είναι τα στοιχεία εκείνα που τους κάνουν να ξεχωρίζουν!!! Η επιλογή μιας μπάντας για ένα live party όπως είναι 42ο River Party δεν είναι εύκολη υπόθεση, η εμπειρία των Walkman The Βand όμως είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε αυτό.

Φέτος συμμετέχουν

Σε αλφαβητική σειρά: 12ος Πίθηκος / Baildsa / Banda Entropica / Fundracar / Goran Bregović / Locomondo / Walkman The Band / Αλκίνοος Ιωαννίδης / ΒήταΠεις / Κούπες / Λόγος Τιμής / Νίκος Πορτοκάλογλου / Χαΐνηδες / Χατ Τρικ.

Εκδρομές για το 42ο River Party

42ο River Party σημαίνει εκδρομή, διασκέδαση, ανεμελιά, μαγικές Αυγουστιάτικες βραδιές, camping δίπλα σχεδόν στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα. Γι’ αυτό και η ομάδα μας επιστράτευσε τα River Busses, τα οποία ξεκινούν από δεκαπέντε (15) πόλεις της Ελλάδας με τελικό προορισμό το Νεστόριο.

Οι πόλεις αυτές είναι: Αθήνα, Άρτα, Βέροια, Βόλος, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κατερίνη, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Τρίκαλα, Φλώρινα. Πληροφορίες για την κάθε πόλη εδώ…

Info: Ακολουθήστε το 42ο River Party: www.riverparty.net Τιμές Προπώλησης Εισιτηρίων Ημέρας από 15€. (;Eναρξη πώλησης ημερήσιων εισιτηρίων 1η Ιουλίου 2022). Τιμή 4ήμερου εισιτηρίου με Δωρεάν Κάμπινγκ (τα πρώτα 500): 50€. Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας online πατώντας εδώ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement