Σε συζητήσεις για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ η Ματίνα Παγώνη

Advertisement

Στον στίβο της πολιτικής φαίνεται πως είναι έτοιμη να περάσει η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η γιατρός που γνωρίσαμε κατά το διάστημα της πανδημίας του κορονοϊού φέρεται να ετοιμάζεται να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Παγώνη βρίσκεται σε συζητήσεις με τη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να έχει «κλειδώσει» ακόμα η υποψηφιότητά της.

Advertisement

«Όχι δεν αποκλείεται εκεί που γράφει γιατρός να γράφει υποψήφια βουλευτής»

Η ίδια, μιλώντας χθες, Δευτέρα (20/6) στον ΣΚΑΪ άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο να είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συζήτησης, ερωτήθηκε εάν έχει δεχθεί πρόταση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές.

«Δεν ξέρουμε, κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή», δήλωσε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι γιατρός και συνεχίζω να είμαι γιατρός».

Advertisement

Αν και προσπαθούσε να αποφύγει τη συζήτηση λέγοντας πως δε χρειάζεται να μιλήσει περισσότερο για αυτά και ότι δε γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο, δεν απέρριψε την περίπτωση η ίδια να βρεθεί υποψήφια στις επόμενες εκλογές. «Όχι δεν αποκλείεται εκεί που γράφει γιατρός να γράφει υποψήφια βουλευτής, αλλά δεν είναι συζήτηση για να γίνει αυτή την ώρα. Μην επιμένετε γιατί δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω», είπε χαμογελαστή η γιατρός.

Κάπου εκεί παρενέβη η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή αναφέροντας τις δικές πληροφορίες που θέλουν τη Ματίνα Παγώνη υποψήφια βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement