Η Αχτσιόγλου απαντά στη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε στο twitter: Μάλλον δεν έχουν δει εργαζόμενη νέα μητέρα

Advertisement

Στο «στόχαστρό» τους έβαλαν την Έφη Αχτσιόγλου κάποιοι, προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία, χρήστες στο twitter όχι για κάποια πολιτική της θέση, ούτε για κάτι που είπε, αλλά για την εξωτερική της εμφάνιση σε μια πρόσφατη on camera δήλωσή της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να είναι κουρασμένη, όμως κανείς εξ αυτών που έβαλλαν εναντίον της δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν τα σημάδια της κούρασης που έχουν όλες οι νέες μαμάδες, σε όλο τον κόσμο. Ή ίσως το σκέφτηκαν κι δεν το ανέφεραν για να απλά επιτελέσουν το έργο τους.

Όπως και να έχει, η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε σε αυτές τις – αισχρά σεξιστικές κατά περιπτώσεις, καθώς κάποιοι αναφέρθηκαν και στη μπλούζα με τιραντάκι που φορούσε – «βολές», εξηγώντας το αυτονόητο. Ότι είναι εργαζόμενη νέα μητέρα.

Advertisement

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει», απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου.

Advertisement

Γεωργιάδης: Η Έφη Αχτσιόγλου έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει

Στα αρνητικά σχόλια απάντησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας στο twitter: «Την κα Έφη Αχτσιόγλου, όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!»

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement