Κρήτη: Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους

Advertisement

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση με ανηλίκους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410- 91410 και 28410-91413, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Advertisement

Πρόκειται για τον (επ.) ΓΕΡΟΝΤΗ (ον.) Ιωάννη του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία του 46χρονου.

Κρήτη: Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους
ASTYNOMIA.GR

Κρήτη: Οι ανατριχιαστικές περιγραφές παιδιών για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Στις ανατριχιαστικές περιγραφές προχώρησαν 7 ανήλικα παιδιά και μια νεαρή κοπέλα για τα όσα τους έβαζε να κάνουν ο δάσκαλος τους των πολεμικών τεχνών από το 2014 μέχρι και το 2022.

Advertisement

Στις καταγγελίες τους σε υπηρεσία Ασφαλείας του νησιού περιγράφουν την προσβλητική συμπεριφορά που έδειχνε στους μαθητές του, αλλά και το ότι ζητούσε από τα παιδιά – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες – να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε ταινίες πορνό. Σύμφωνα με το creta24.gr ορισμένες από τις καταγγελίες έγιναν από αδέρφια, τα οποία γυμνάζονταν στη συγκεκριμένη σχολή.

Τι περιέγραψαν τα παιδιά

Μια καταγγελία ενός ανήλικου, όπως περιέγραψαν άτομα που γνωρίζουν την υπόθεση, αφορά από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 και σύμφωνα με αυτή ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών αποκαλούσε το παιδί «άχρηστο», ενώ του ζητούσε πολλές φορές να του κάνει μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος κι ενώ εκείνος φορούσε μόνο το εσώρουχό του.

Μία άλλη καταγγελία, έγινε το διάστημα 2017 με 2021, διάστημα στη διάρκεια του οποίου και πάλι ο δάσκαλος φέρεται να είχε άσχημη συμπεριφορά προς τον ανήλικο μαθητή του. Επίσης, καταγγέλθηκε ότι ο ίδιος προχωρούσε σε άσκηση έντονης σωματικής βίας στον ανήλικο, προκαλώντας του σύμφωνα με την καταγγελία σωματική βλάβη. Ο ανήλικος ανέφερε -σύμφωνα με πληροφορίες- στις Αρχές ότι ο δάσκαλος του ζήτησε να του δείξει τα γεννητικά του όργανα, αν και το παιδί αντιδρούσε και δεν ήθελε. Επίσης, και σε αυτό το παιδί καταγγέλλεται ότι του ζητούσε να του κάνει μασάζ.

Advertisement

Σε ένα άλλο παιδί ο ίδιος κατηγορείται ότι το προσέβαλε διαρκώς λέγοντάς του ότι είναι «χοντρός» και «μ…» και τον παρότρυνε να του κάνει μασάζ ενώ φορούσε μόνο εσώρουχο. Σε ένα άλλο παιδί κατηγορείται ότι απευθυνόταν λέγοντάς του «είσαι μ…», «τι κάνεις ρε βρωμιάρη». Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τη σωματική βία που κατηγορείται ότι του ασκούσε, ζητούσε να του δείξει και τα γεννητικά του όργανα.

Η καταγγελία που έγινε αναφέρει ότι πέρυσι το Πάσχα ζήτησε σε ένα από τα αδέρφια να του δείξει τα γεννητικά του όργανα , τα οποία και θώπευσε, ενώ σε δύο αδέρφια ζήτησε να δείξουν τα γεννητικά τους όργανα, ενώ έπραξε κι εκείνος το ίδιο, όπως καταγγέλλεται.

Η καταγγελία που έκανε ένα ενήλικο κορίτσι είναι εξίσου σοκαριστική. Η ενήλικη φέρεται να είπε ότι τον Ιούλιο του 2017 που ήταν ανήλικη, στη διάρκεια της προπόνησης ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών την έπιασε από τη μέση και έτριβε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά της. Το ίδιο παιδί κατήγγειλε ότι τον Οκτώβριο του 2017 σε ξενοδοχείο της Αθήνας την υποχρέωσε να βάλει το χέρι της στα γεννητικά του όργανα πάνω από τα ρούχα και να το θωπεύσει. Μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 και Ιανουαρίου 2018 η ίδια κοπέλα κατήγγειλε ότι την υποχρέωσε να κάνει συγκεκριμένη άσκηση προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις. Τον Ιούλιο του 2018 κι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο η τότε ανήλικη με τον κατηγορούμενο, καταγγέλλεται ότι ζήτησε να του κάνει μασάζ στους προσαγωγούς. Το παιδί αρνήθηκε κι εκείνος την απείλησε, όπως καταγγέλθηκε, ότι θα της προκαλέσει έντονο πόνο μέσα από τις ασκήσεις που θα έκαναν. Ακόμη, η ενήλικη σήμερα κοπέλα, είπε ότι ο δάσκαλος της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα, το παιδί αρνήθηκε και εκείνος την εκδικήθηκε προκαλώντας της έντονο πόνο μέσω των ασκήσεων στο πλαίσιο της προπόνησης.

Advertisement

Ένα άλλο παιδί τραυματίστηκε στην προπόνηση από τις επίπονες ασκήσεις που έκανε και μάλιστα είπε ότι ο δάσκαλος σε ένα ταξίδι από την Κρήτη στην Αθήνα το υποχρέωσε να του κάνει μασάζ, αποκαλώντας τον «χοντρό».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement