Φαίη Σκορδά: Το… θρίλερ με τον ΑΝΤ1, η λύση του STAR και η πρόταση του ΣΚΑΪ – Τι θα κάνει η παρουσιάστρια;

Advertisement

Σε… θρίλερ αναδεικνύεται το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά καθώς το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 οδεύει στη λήξη του χωρίς -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- να φαίνεται πως θα ανανεωθεί ενώ, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (26/06), «καραδοκούν» τόσο το STAR όσο και ο ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, η ρήξη ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στον ΑΝΤ1 φαίνεται να είναι οριστική, καθώς οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν ως προς τον προγραμματισμό της πρωινής ζώνης (10:00-13:00) για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον ΑΝΤ1 αφού ενεργοποιείται το +1 του συμβολαίου του και αναμένεται να αναλάβει αμιγώς ενημερωτική εκπομπή, κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά, η ιδέα για κατάτμηση και αυτονόμηση του ενημερωτικού και του ψυχαγωγικού κομματιού του «Πρωινού» βρίσκει σύμφωνη με τη Φαίη Σκορδά. Άλλωστε, η ξανθιά παρουσιάστρια επιθυμεί μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά δεν φαίνεται να συμφωνεί με τον ΑΝΤ1 ως προς τη διάρκεια του ψυχαγωγικού προγράμματος, το οποίο βρίθει εμπορικών τοποθετήσεων.

Advertisement

STAR και ΣΚΑΪ περιμένουν στη γωνία

Η Φαίη Σκορδά -όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα- θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 ύστερα από 9 χρόνια με τη λήξη της σεζόν – το συμβόλαιό της με τον σταθμό εκπνέει την Πέμπτη (30/06). Δημοσιεύματα, λοιπόν, θέλουν την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε άτυπες συζητήσεις με το STAR για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού (09:00-12:00), διαδεχόμενη τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα που, φέτος, ήταν οι οικοδεσπότες του -όχι και τόσο επιτυχημένου από άποψη τηλεθέασης- «Breakfast @ STAR».

Παρ’ όλα αυτά, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (26/06), το STAR -σε περίπτωση που η Φαίη Σκορδά αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1- θα έχει ανταγωνισμό από το… Φάληρο και, συγκεκριμένα, από τον ΣΚΑΪ. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», ο ΣΚΑΪ φέρεται να έκανε επίσημη πρόταση στη Φαίη Σκορδά για την πρωινή ζώνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληρορίες, μετά τη λήξη της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου, όλα έδειχναν πως η Μαρία Μπακοδήμου θα αναλάμβανε καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή από τις 12:00 έως τις 14:00. Εντούτοις, βάσει των όσων μετέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στον «αέρα» της εκπομπής της, επικαλούμενη αξιόπιστη -όπως είπε- πηγή, το σενάριο με τη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ μοιάζει να «έχει παγώσει» και όλα είναι ρευστά αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement