Αυτή είναι η γίγας μερίδα πατάτες των McDonlald’ s που έχει αναστατώσει τη Βρετανία

Advertisement
Ένας TikToker προκάλεσε ένα μικρό… πανικό όταν κοινοποίησε την επική μερίδα με πατάτες των McDonald’s.

Έκπληκτοι έμειναν οι λάτρεις των ΜcDonald’s στην Βρετανία όταν είδαν στο διαδίκτυο να κυκλοφορεί ένα βίντεο με μια γίγας μερίδα τηγανητές πατάτες που διατίθεται σε άλλη χώρα, εκλιπαρώντας την γνωστή αλυσίδα φαστφούντ να τις καθιερώσει και στη χώρα τους.

Οι πατάτες κοινοποιήθηκαν στο TikTok από τον @foodreview.uk, ο οποίος έγραψε ενθουσιασμένος στη λεζάντα: «McDonald’s πατάτες, η μεγαλύτερη μερίδα στην ιστορία!». Οι πατάτες αρέσουν στους περισσότερους Βρετανούς και πολλές φορές υπάρχει η απογοήτευση, καθώς τελειώνουν γρήγορα.

Στο βίντεο, ο TikToker σήκωσε το τεράστιο πακέτο με τις τηγανητές πατάτες στην κάμερα και εξήγησε: «Είμαι στην Πολωνία αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι η μεγαλύτερη μερίδα πατάτες McDonald’s στον κόσμο».

Advertisement

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 229.000 likes. Τα σχόλια πήραν… φωτιά με κάποιον να γράφει: «Πηγαίνετε με στην Πολωνία ΤΩΡΑ», ενώ άλλοι παρακαλούσαν να ενσωματώσουν τις συγκεκριμένες πατάτες και στο μενού των McDonald’s του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο των McDonald’s της Πολωνίας, οι πατάτες-γίγας είναι ένα νέο στοιχείο στο μενού, μαζί με άλλα είδη όπως το Big Mac Bacon, το Maestro Bacon και Cheddar, το Chicken Box και το Supreme Chicken Tenders.

Παρόλα αυτά, τα McDonald’s δεν σκοπεύουν να πωλούν τις συγκεκριμένες τηγανιτές πατάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο σύντομα, καθώς η εταιρεία παραδέχτηκε ότι δεν είναι στα τρέχοντα σχέδιά της.

Advertisement
@foodreview.uk McDonald’s Fries Biggest Portion EVER! #McDonalds #fyp #Poland #FastFood #fries ♬ original sound – FoodReview.UK

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement