Mente Fuerte: Η ερώτηση του που «έπνιξε» τη Μαρία Σολωμού – «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;»

Advertisement

Ο Mente Fuerte είναι στα πάνω του το τελευταίο διάστημα. Κάτι η νέα δισκογραφική του δουλειά, στο εξώφυλλο της οποία φιγουράρει η Μαρία Σολωμού topless, κάτι οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την ηθοποιό, κάτι το ενδιαφέρον για την τραπ σκηνή που αναζωπυρώθηκε μετά από τα Mad Awards, ο «Ισχυρός Νους» -αυτό είναι η μετάφραση του ονόματός του- βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο.

Ο γνωστός τράπερ βρέθηκε λοιπόν στο στούντιο καλεσμένος της Μαρίας Σολωμού για μια φιλική κουβεντούλα στο πλαίσιο της σειράς podcast «Για ελάτε στη Μαρία» που κάνει εκείνη.

Πρώτος «σταθμός» της συζήτησης ήταν φυσικά το νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη. «Αυτά τα τραγούδια που έχει μέσα στον δίσκο σου…», ξεκίνησε να λέει η ηθοποιός… «Τα έχω γράψει όλα για σένα αγάπη μου…» την αποστόμωσε εκείνος.

Advertisement

«Σταθμός» δεύτερος, τα βραβεία Mad. Πόσο αντιπροσωπευτικό της τραπ σκηνής είναι το θέαμα που παρακολουθήσαμε όλοι μέσα από τα διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν και πως τοποθετείται ο Mente Fuerte απέναντι στο γεγονός.

«Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα Mad VMA22. Ως τρίτος, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik, δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους.

Σίγουρα οι διαφορές δεν πρέπει να λύνονται έτσι. Αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες, και λες ότι είσαι τόσο μάγκας, βγες έξω από την διοργάνωση. Εκεί μέσα υπήρχαν παιδιά, γυναίκες και άνθρωποι που δεν έπρεπε να ζήσουν αυτό το καραγκιοζιλίκι. Βγες έξω και παίξε μπουνιές εκεί. Μια φορά σαν άντρας και φάει ξύλο. Όλοι έχουμε φάει ξύλο», πρόσθεσε.

Advertisement

Για τον MadClip ο Mente Fuerte έχει μόνο καλά λόγια. «Ό,τι κι αν έλεγε στα κομμάτια του, ο MadClip ήταν το παιδί που θα μίλαγε στον σερβιτόρο, στον λαντζιέρη και στον ιδιοκτήτη το ίδιο. Εκεί είναι η μαγκιά και η μαγεία. Με τον Mad ήμασταν φίλοι. Είχαμε παρεξηγηθεί πολλές φορές σίγουρα, γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι, αλλά αγαπιόμασταν πραγματικά».

Σε τελείως άλλο μήκος κύματος είναι το σχόλιό του για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος!».

Advertisement

Όμως το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος, όταν ο Mente Fuerte αποφάσισε να αντιστρέψει τους όρους και να πάρει τα ινία της συνέντευξης: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» ρώτησε τη Μαρία Σολωμού, που εκείνη την ώρα έπινε νερό. Είναι να απορεί κανείς που πνίγηκε;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement