Οριστικό: Διαζύγιο για Φαίη Σκορδά και ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια – Όλο το παρασκήνιο

Advertisement

Η Φαίη Σκορδά εξακολουθεί να αποτελεί το μήλον της έριδος ανάμεσα στα κανάλια καθώς όπως όλα δείχνουν δεν ευδοκίμησαν οι συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 .

Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει αποφάσεις και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα έχουμε εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται οριστικά εκτός ΑΝΤ1. Το συμβόλαιό της με το κανάλι έληξε χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου. Σταθμός και παρουσιάστρια συμφώνησαν πριν από μερικές μέρες πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής, την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Advertisement

Η επόμενη μέρα

Το χαλί έχει στρωθεί και οι πόρτες είναι διάπλατες από ένα κανάλι για την παρουσιάστρια και αυτό είναι το Star.

Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κηφισιάς, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο δελεαστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων: της Ζήνας Κουτσελίνη και του Σάββα Βέλα από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel -ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια.

Όπως μαθαίνουμε, το Star δίνει τη δυνατότητα στην Φαίη Σκορδά να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε η Φαίη το προηγούμενο διάστημα, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Advertisement

Πηγές αναφέρουν ότι η εκπομπή θα έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης.

Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00. Το 9 είναι μια ώρα που επιθυμεί και η ίδια η Φαίη, καθώς πιστεύει ότι λόγω έντονου ανταγωνισμού το 10 είναι πια αργά.

Όλα αυτά βέβαια να τελικά η Σκορδά πει το μεγάλο ναι στο STAR και απορρίψει άλλες προτάσεις που μπορεί να μην είναι τόσο δελεαστικές αλλά είναι ακόμα στο τραπέζι όπως αυτή του ΣΚΑΪ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement