Πανελλήνιες 2022: Δείτε τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

Advertisement

Δημοσιεύθηκαν το πρωί της Τετάρτης (6/7) οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελληνίων 2022 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ειδικότερα, οι βαθμοί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα που θα δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Επίσης, οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνό του, εφόσον το είχαν αιτηθεί στο gov.gr.

Advertisement

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία που έλαβαν πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Πώς να υπολογίσετε τα μόρια

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι, μέσω της εφαρμογής υπολογισμού μορίων που είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη ιστοσελίδα: markcalc.it.minedu.gov.gr/, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν από το ΥΠΑΙΘ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement