Αδαμαντίδης: «Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»

Advertisement

Επιμένει πως είναι αθώος ο Θέμης Αδαμαντίδης όσον αφορά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό της. Σε συνέντευξή του στο Star, ο τραγουδιστής δήλωσε «τραγουδάω για τις γυναίκες, σε όλη μου την πορεία» και υποστήριξε πως στη ζωή του υπήρξε «θύμα με τις γυναίκες». «Τι αγαπώ και τις σέβομαι» συνέχισε.

Σε ερώτηση για τις καταγγελίες της κ. Κίρκη, απάντησε πως «σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος» για όλα όσα έγιναν και υποστήριξε ότι πιστεύει πως «ο λόγος πιστεύω είναι ότι είχα συχνή επαφή, τηλεφωνική, με πρώην σύντροφό μου που έχουμε και παιδί μαζί και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ».

«Τα τηλεφωνήματα αυτά δεν άρεσαν, όσες φορές ήμασταν μαζί, μπορεί να είναι αυτός ο λόγος» πρόσθεσε.

Advertisement

Σε ερώτηση για το βίντεο που φέρεται να τον απεικονίζει ενώ επιτίθεται στην καταγγέλουσα, απάντησε μόνο πως ο «κ. Κούγιας (σ.σ. ο δικηγόρος του) ξέρει καλά και αυτό θα το δούμε στη δίκη, στις 14 του μηνός».

Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, ο κ. Αδαμαντίδης απαγορεύεται να πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα ήθελε να της πει κάτι, ο ίδιος απάντησε «δεν θα μπορούσα να της πω τίποτα, στα 100 μέτρα μόνο αν τραγουδάω ακούγομαι».

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο ίδιος υποστήριξε πως η δεύτερη καταγγέλλουσα σε βάρος του -επίσης πρώην σύντροφός του- έχει αλλάξει στάση και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement