Σταύρος Νικολαΐδης για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»

Advertisement

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την καταστροφική πυρκαγιά. Η Διώνη ήταν από τους οικισμούς της Αττικής που τυλίχτηκε στις φλόγες από τη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη. Ο ηθοποιός, ο οποίος ζει εκεί, επέστρεψε μετά την εκκένωση για να αντικρίσει ένα μαύρο τοπίο.

«Εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια! Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από την βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν. Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε «να, να αναζωπύρωση». Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο» είπε στον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πώς θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα. Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδευόμαστε. Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ! Και εγώ θέλω να πω πώς αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement