Σύρος: Κασκαντέρ ο γαμπρός «κρεμάστηκε» απο γερανό… πριν την ώρα του!

Advertisement

Ένας ακόμα ιδιαίτερος τρόπος μεταφοράς του γαμπρού πραγματοποιήθηκε στο νησί της Σύρου, το οποίο τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι πρωτοπορεί στο χιούμορ και τις ιδέες!

Φυσικά σε αυτό ευθύνεται και το Cyclades24! Ποιο άραγε χαμογελαστό και αγαπημένο ζευγάρι με χιούμορ την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, δε θα ήθελε να γίνει πρώτη είδηση, στο μεγαλύτερο site των Κυκλάδων και εκ ων κορυφαίων επαρχιακών!

Αυτή τη φορά, ο γαμπρός κρεμάστηκε… στην κυριολεξία! Και αν θέλετε να μάθετε, όχι δεν παντρεύονταν κανένας κασκαντέρ, κανένας ακροβάτης, κανένας εναερίτης, Ούτε γυριζόταν καμία περιπέτεια, όλα ήταν κανονισμένα για μια όμορφη στιγμή, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στην παραλία του Γαλησσά, λίγο πριν ενωθούν με πολιτικούς όρκους το αγαπημένο ζευγάρι!

Advertisement

Μόνο που η Αθηνά χρειάστηκε να περιμένει λίγα λεπτά τον αγαπημένο της Πέτρο, καθώς ο Πέτρος είχε έμπνευση, μιας και στο επάγγελμα είμαι χειριστής γερανού!

Ο Πέτρος Βαμβακάρης δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα και με την βοήθεια ενός γερανοφόρου, αφού πρώτα ανυψώθηκε και σε μεγάλο ύψος , προσγειώθηκε….  Στην παραλία όπου και τον δέχτηκαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα συγγενείς και φίλοι…

Πέτρο και Αθηνά, να ζήσετε σαν τους ψηλούς…. γερανούς  και ευχόμαστε πάντα η ευτυχία σας να είναι στα ύψη!

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement