Τουρισμός για Όλους: 400.000 οι δικαιούχοι – Πότε θα γίνει η κλήρωση

Advertisement

«Με σχέδιο προχωράμε στον διπλασιασμό της χρηματοδότησης και των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2022», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τον διπλασιασμό του ποσού που θα διατεθεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και τον διπλασιασμό των δικαιούχων του.

«Το κόστος του αρχικού προγράμματος ανερχόταν στα 31 εκατ. ευρώ, στα οποία προστίθενται άλλα 30, ώστε οι συνολικοί δικαιούχοι να φτάσουν στις 400.000» συμπληρώνει στην ανάρτηση του ο κ. Οικονόμου.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» έκλεισε τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, έχοντας ήδη υποδεχθεί έναν καταιγισμό αιτήσεων, ήδη από τα πρώτα εικοσιτετράωρα λειτουργίας της.

Advertisement

H κλήρωση για τους δικαιούχους των voucher των 150 ευρώ θα γίνει πιθανότατα Τρίτη ή Τετάρτη, και ταυτόχρονα θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στόχος του υπουργείου Τουρισμού είναι η πίστωση των 150 ευρώ στις ψηφιακές χρεωστικές «κάρτες» να γίνει έως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιουλίου, ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την 1η Αυγούστου.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement