Φονικό στο Μυλοπόταμο – Φόβοι για βεντέτα: Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του 44χρονου που δολοφόνησε 22χρονο συγχωριανό του

Advertisement

Βεντέτα βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στο σπίτι του 44χρονου, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία 22χρονου συγχωριανού του στο χωριό Αργουλιό στον δήμο Μυλοπόταμο στην Κρήτη.

Στο σπίτι δεν ήταν κανείς, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, καθώς η οικογένεια του 44χρονου έχει εγκατάλειψε το χωριό, υπό τον φόβο αντιποίνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση από την περιοχή των αστυνομικών, που είχαν αναλάβει την επιτήρηση της.

Advertisement

Ο καθ’ ομολογία δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το χρονικό του φονικού

Οι δύο άνδρες είχαν λογομαχία λίγο πριν το φονικό. Ο 44χρονος ακολούθησε τον 22χρονο και έξω ακριβώς από το σπίτι της αδελφής του τον πυροβόλησε τέσσερις φορές. Η αδελφή του τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της.

Στη συνέχεια ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης τακτοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement