Φουρέιρα- Μποτία: Επτά χρόνια μαζί – ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για το ζευγάρι;

Advertisement

Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα ελάχιστα ζευγάρια της ελληνικής -και όχι μόνο- showbiz που μπορούν να υπερηφανεύονται ότι προφύλαξαν τη σχέση τους από την υπερέκθεση και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αν και το ειδύλλιο τους ξεκίνησε το «μακρινό» ’16 σε μια νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια και η έλξη ανάμεσά τους έγινε αμέσως αισθητή στις παρέες τους, οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν τον δεσμό τους «αόρατο».

Σε αυτί σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα οι «βάσεις» τους ήταν σε διαφορετικές χώρες. Ο μεν Μποτία, μετά από την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, έπαιξε στην Ισπανία και, στη συνέχεια, στη Σαουδική Αραβία, η δε η Φουρέιρα, μετά από το σουξέ στη Eurovision, αύξησε σημαντικά την παρουσία της στο εξωτερικό.

Advertisement

Και ενώ όλοι θεωρούσαν δεδομένο τον χωρισμό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και χιλιομετρικών αποστάσεων, οι πρακτικές δυσκολίες μάλλον ενίσχυσαν την αποφασιστικότητά τους να είναι μαζί.

Γι’ αυτό εκμεταλλεύτηκαν όσον χρόνο περίσσευε από τη δουλειά τους για να δίνουν ραντεβού μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αποδεικνύοντας πως, όποιος θέλει, μπορεί. Μέχρι τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε, διά της πλαγίας οδού, πως το ζευγάρι συγκατοικεί. Και φέτος για πρώτη φορά τους είδαμε να ποζάρουν μαζί άνετοι στον φακό, στα Χανιά όπου βρέθηκαν για τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση.

Βέβαια, όποιος είχε δει την συνέντευξη της τραγουδίστριας τον Ιανουάριο στον Fipster στο διαδικτυακό κανάλι του, θα είχε παρατηρήσει την αλλαγή στάσης της σταρ. «Είμαι ερωτευμένη» είπε στον youtuber και αναφέρθηκε στα αισθήματά της για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς οποιονδήποτε δισταγμό.

Advertisement

Επίσης, έναν μήνα αργότερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hello! αποκάλυψε για πρώτη φορά την επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά στην προσωπική μου ζωή είναι ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και στα πιστεύω του. Η προτεραιότητά μου είναι η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος» είχε πει, πυροδοτώντας τις φήμες πως η απόκτηση οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού.

Ας ευχηθούμε λοιπόν η ακύρωση των καλοκαιρινών εμφανίσεων της Ελένης Φουρέιρα για λόγους υγείας να οφείλεται στο γεγονός πως η τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ότι βρίσκεται ένα βήμα από την εκπλήρωση της επιθυμίας της να γίνει μητέρα.

Η συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στον Fipster τον Ιανουάριο του ’22:

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement