Ιωάννης Στρατάκης: «Ανακοινώνω την ίδρυση του κόμματος της Σαγιονάρας»

Advertisement

Ούτε που φανταζόταν ο μουσικός της ΕΡΤ Ιωάννης Στρατάκης τι θα γινόταν από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με βερμούδα και σαγιονάρες, αρκετές ώρες πριν απο την έναρξη της δεξίωσης για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ο βιολιστής της συμφωνικής οχρήστρας της ΕΡΤ, που κλήθηκε να παίξει με τους συναδέλφους του στη δεξίωση, έδωσε την απάντησή του σε όσους βιάστηκαν να σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνισή του στα σκαλιά του προεδρικού μεγάρου, σχόλια που βασίστηκαν σε μια φωτογραφία και χωρίς οι επικριτές του να αναρωτηθούν για ποιον λόγο ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο προεδρικό με αυτή την αμφίεση.

Οπως εξήγησε, στον χώρο βρέθηκε ως «εργάτης» αρκετές ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης και η φωτογραφία τραβήχτηκε την ώρα που πήγαινε να πιει νερό. Στη συνέχεια κι όταν ήρθε η ώρα να παίξει με την οχρήστρα, φόρεσε κανονικά το κοστούμι του.

Advertisement

Ο κ. Στρατάκης σε νέα του ανάρτηση τρολάρει όσους τον επέκριναν, ανακοινώνοντας πως ιδρύει το κόμμα της σαγιονάρας. Εχοντας φωτογραφίσει την «πέτρα του σκανάλου» (τη σαγιονάρα δηλαδή) και γράφοντας στην καθαρεύουσα, ο μουσικός της ΕΡΤ δηλώνει σίγουρος για τη νίκη του κόμματός του ωστε «να βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement