Viral o Μπεν Άφλεκ: Κοιμάται με το στόμα ανοιχτό στο κατάστρωμα σκάφους με την Τζένιφερ Λόπεζ

Advertisement

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπέν Άφλεκ πέρασαν την κουλούρα στις 18 Ιουλίου στο Λας Βέγκας, με καθυστέρηση 20 χρόνων. Και παρά το γεγονός ότι η τελετή στην «πρωτεύουσα των γάμων» ήταν σύντομη και έγινε χωρίς προειδοποίηση η σταρ κατάφερε να φορέσει δύο νυφικά -το ένα από την ταινία στην οποία είχα παίξει με τον Μπεν στη διάρκεια του δεσμού τους προ εικοσαετίας. Στη συνέχεια το ζευγάρι αναχώρησε για το Παρίσι, μαζί με τα παιδιά τους, για τον μήνα του μέλιτος.

Ο Μπεν και η JLo φαίνεται να απολαμβάνουν την παραμονή τους στην Πόλη του Φωτός. Το πρωί επισκέπτονται τα αξιοθέατα μαζί με τα παιδιά ενώ το βράδυ απολαμβάνουν ένα ρομαντικό γεύμα σε κάποιον από τους πολυάριθμους ναούς της γαστρονομίας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δυστυχώς για τον Μπεν Άφλεκ το πρόγραμμα του ταξιδιού αποδείχθηκε κουραστικό. Έτσι, σε μια κρουαζιέρα οικογενειακή στον Σηκουάνα -το ζευγάρι νοίκιασε ένα μπατό μους- ο ηθοποιός, πήρε έναν υπνάκο στο κατάστρωμα.

Advertisement

Ο Μπεν Άφλεκ έγειρε στην καρέκλα όπου καθόταν στην πλώρη του σκάφους και αποκοιμήθηκε με το στόμα ανοιχτό.

Το ενσταντανέ δεν διέλαθε φυσικά της προσοχής των παπαράτσι που ακολουθούν το ζεύγος από απόσταση και η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας έκανε τον γύρω του κόσμου ενώ ο καθένας έσπευσε να προσθέσει το σχόλιό του.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement