«Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε» επιβεβαιώνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Advertisement

Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, προχώρησε χθες το βράδυ σε μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει σειρά αντιδράσεων, καθώς επώνυμα δήλωσε πως τα τηλέφωνα παρακολουθούνται.

Ο κύριος Παπαδημητρίου, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Κόντρα 24» όπου συζητήθηκε η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αφού διαπίστωσε ότι έγινε προσπάθεια παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου με το σύστημα παρακολούθησης Predator. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ενημερώθηκε για αυτό το γεγονός από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου στις οποίες παρέδωσε τη συσκευή του για έλεγχο.

Κατά τη συζήτηση στην εκπομπή «Κοντρα 24», ο βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, συζήτησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζο, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, καθώς και τους δημοσιογράφους Αναστασία Γιάμαλη και Χρήστο Ξανθάκη.

Advertisement

Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:

Παπαδημητρίου: «Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο».

Μάντζος: «Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;»

Παπαδημητρίου: «Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: «Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά».

Φάμελλος: «Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;»

Advertisement

Παπαδημητρίου: «Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει».

Ο διάλογος στο παρακάτω βίντεο στο 1:11:30

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement