Σύρος: Ο «καυτός» χορός της εκρηκτικής Nafsica που γονάτισε… το Δήμο Αναστασιάδη

Advertisement

«Φωτιά» έβαλε με το χορό της η Nafsica στην live εμφάνιση του Δήμου Αναστασιάδη στη Σύρο!

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φορώντας ένα καυτό σορτσάκι και ένα κοντό μπλουζάκι, προσκαλέστηκε στο stage από τον συνεργάτη της, Δήμο Αναστασιάδη για να χορέψει μια Ρούμπα και έγινε το …έλα να δεις.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια άρχισε να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού προκαλώντας την απόλυτη ταραχή του ανδρικού κοινού ενώ ο Δήμος Αναστασιάδης, χρειάστηκε να πέσει στα γόνατα της, ενώ έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Advertisement

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω καλλιτέχνιδα κερδίζει επάξια το βραβείο της… του καλύτερου χορού.

Ο χορός της και το λίκνισμά της δεν σε άφηνε να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της μιας και διαθέτει τρομέρη σιλουέτα και ψηλά γυμνασμένα πόδια, με τη θηλυκότητά της να είναι αναμφισβήτητη! Πάντως μπορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μια Καρδιά» σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική της Nafsica να εντυπωσιάζει…. ο δε χορός της δεν τον προτείνουμε για καρδιακούς…

Η μικρή και χαριτωμένη Ναυσικά του τεράστιου pop hit «Κάνω Όνειρα», που αγάπησε και τραγούδησε όλη η Ελλάδα πριν κάποια χρόνια, είναι πια η δυναμική και εκρηκτική Nafsica, που σε λιγότερο από 10 μέρες βρίσκεται στο Νο1 του Top50 Eλλάδας στο Tik Tok με το νέο εκπληκτικό single και video clip «Μια Καρδιά» ενώ ταυτόχρονα έχει κατακτήσει το Top30 στο IFPI Airplay Chart.

Μοναδική φωνή, καλή, σύγχρονη και sexy pop μουσική που σπανίζει, στίχοι που μιλούν μια εντελώς σημερινή γλώσσα χωρίς να γίνονται ούτε στιγμή «φτηνοί», καθηλωτική εικόνα και παρουσία: η Nafsicτου 2022 είναι μια πολυτάλαντη δημιουργός, που με το video clip  του «Μια Καρδιά» αποδεικνύει πως είναι και αξίζει πολλά παραπάνω από ένα μόνο hit.

Ακούστε εδώ το καινούργιο single της Nafsica με τίτλο «Μια Καρδιά»:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement