Οι ηθοποιοί του «Ευτυχισμένοι Μαζί» τότε και τώρα: Σχεδόν ίδιοι οι Λέχου και Μπέζος, εντελώς αλλαγμένος ο «Θανάσης»

Advertisement

Η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» του Mega αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και μάλιστα έχει πάρα πολλούς φανατικούς τηλεθεατές που το παρακολουθούν ακόμα και τώρα που προβάλλεται σε επανάληψη.

Άλλωστε η επική ατάκα «Φώτη πιάσε μια μπύρα», του Μάκη (κατά κόσμον Τάσος Γιαννόπουλος) έχει μείνει αξέχαστη ακόμα και σε εκείνους που δεν παρακολουθούσαν την σειρά.

Πρωταγωνιστές της σειράς ήταν οι Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Λέχου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Βιβή Κόκκα, Τάσος Γιαννόπουλος, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Εύη Δαέλη, Άρης Τσάπης, Σάββας Σαλίπας.

Advertisement

Για όσους λοιπόν έτυχε να μην την δουν να υπενθυμίσουμε πως η σειρά παρουσιάζει τη ζωή ενός χήρου με τρεις γιους όταν αποφασίζει να παντρευτεί μία χωρισμένη γυναίκα με δύο κόρες και να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Βέβαια η χωρισμένη γυναίκα δεν είναι κάποια τυχαία, αλλά μια κοπέλα που στο παρελθόν ως νέοι είχαν σχέση.

Έτσι, τα ευτράπελα κατά την διάρκεια της συγκατοίκησης ήταν πολλά, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά τους ο Μάρκος (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) και η Εύα (Ιωάννα Πηλιχού) ερωτεύονται και στο τέλος παντρεύονται.

Οι ηθοποιοί της σειράς τότε και σήμερα

Αρκετοί από τους ηθοποιούς έχουν αλλάξει, όπως ο Άρης Τσάπης ο οποίος υποδυόταν τον μεσαίο γιο της οικογένειας τον «Θανάση», όπως και ο «Γιαννάκης». Λίγο αλλαγμένοι είναι επίσης ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η Ιωάννα Πηλιχού. Αντίθετα ο Γιάννης Μπέζος και η Κατερίνα Λέχου δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Advertisement

Αναλυτικά

Γιάννης Μπέζος (Διονύσης Μαυροτσούκαλος)

Μπέζος

Κατερίνα Λέχου (Ελένη Παλαιολόγου)

Λέχου

Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Μάρκος Μαυροτσούκαλος)

Advertisement

Μπουσουλόπουλος

Άρης Τσάπης (Θανάσης Μαυροτσούκαλος)

Τσάπης

Σάββας Σαλίπας (Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος)

Γιαννάκης

Advertisement

Ιωάννα Πηλιχού (Εύα Παλαιολόγου)

Πηλιχού

Εύη Δαέλη (Φίφη Παλαιολόγου)

Φίφη

Τάσος Γιαννόπουλος (Μάκης Κοτσάμπασης)

Μάκης

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement