Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 60χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να χωρίσουν

Advertisement

Στις 12 το μεσημέρι, σήμερα Δευτέρα, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 60χρονος γυναικοκτόνος, ο οποίος την Κυριακή μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Άνω Μαλάκι, στο Ρέθυμνο, επειδή εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Σήμερα αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση.

Οι τελευταίες στιγμές πριν τη γυναικοκτονία – Τι κατέθεσε ο συζυγοκτόνος

Η 56χρονη εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να χωρίσει. Σύμφωνα με τον ALPHA, κάποιες ημέρες έμενε σε συγγενείς της και όταν έμενε με τον σύζυγο της, κοιμούνταν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν μιλούσαν.

Το μοιραίο πρωί της Κυριακής. Πήγαινε να μαζέψει τα τελευταία πράγματα της. Όπως κατέθεσε ο συζυγοκτόνος, αρχικά την παρακαλούσε να μην φύγει, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. «Πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Advertisement

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ξεκίνησαν να καβγαδίζουν, όταν της έκανε παράπονα, διότι – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- εκείνη τον κατηγορούσε σε διάφορα άτομα του περιβάλλοντος τους και αναφερόταν σε αυτόν με υποτιμητικά σχόλια. Ο 60χρονος στη συνέχεια την έσυρε στην κουζίνα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε.

«Σκότωσα τη μητέρα σου»

Το απίστευτο είναι ότι ο γυναικοκτόνος αφού τη μαχαίρωσε θανάσιμα στο λαιμό, κάλεσε τον 31χρονο γιο του και του είπε: «Πήγαινε στο σπίτι. Σκότωσα τη μητέρα σου». Ο μικρότερος γιος της οικογένειας έτρεξε και βρήκε την 56χρονη μητέρα του να κείτεται αιμόφυρτη μπρούμυτα στο πάτωμα της κουζίνας. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία: «Ελάτε γρήγορα. Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου», φέρεται να είπε.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, μετά το βάρβαρο έγκλημα, για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ο συζυγοκτόνος αποφάσισε να παραδοθεί και εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ομολογώντας την πράξη του ενώ υπέδειξε το σημείο, όπου βρισκόταν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη σύζυγό του.

Advertisement

Είχαν παντρέψει ένα από τα τρία παιδιά τους προ ημερών

Η γυναικοκτονία έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην ήσυχη κοινωνία του χωριού ενώ όλοι μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές. Σύμφωνα με το RethemnosNews, το ζευγάρι έχει τρία ενήλικα παιδιά και μάλιστα πριν από περίπου 15 μέρες παντρεύτηκε το ένα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement