Περιστέρι: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του συντρόφου της 17χρονης – Φέρεται να κρύβεται στα βόρεια προάστια

Advertisement

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αστυνομικοί προκειμένου να εντοπίσουν τον σύντροφο της 17χρονης που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι. Άλλωστε πρόκειται για τον βασικό ύποπτο, καθώς εξαφανίστηκε μετά τον θάνατό της και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Η αστυνομία αλλά και μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν «χτενίζουν» την Αττική, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο πακιστανικής αγωγής άντρας κρύβεται σε κάποιο σπίτι φιλικού του προσώπου στα βόρεια προάστια και δεν έχει φύγει από τη χώρα.

Πάντως, οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το γεγονός ο φερόμενος ως δράστης να προσέλθει μόνος του στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.

Advertisement

Πρόκειται για την 3η γυναικοκτονία μέσα σε μόλις 36 ώρες και την 8η που καταγράφεται μέσα στο 2022.

DNA στα νύχια της 17χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού ρεπόρτερ του iEidiseis.gr Γιώργου Πρωτοψάλτη, ο ιατροδικαστής εντόπισε DNA του δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας, καθώς το κορίτσι στην προσπάθειά του να γλιτώσει, αντιστάθηκε και πάλεψε.

Ζήλεια η πιθανή αιτία για τη δολοφονία της

Οι αστυνομικοί που έχουν λάβει καταθέσεις από συγγενείς και φίλους της 17χρονης εκτιμούν ότι πιθανή αφορμή για το δολοφονικό ξέσπασμα ήταν η ζήλεια του φερόμενου δράστη και η επιθυμία της 17χρονης να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι τους. Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι είχε συχνούς τσακωμούς.

Advertisement

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο νεαρός από το Πακιστάν φαίνεται ότι επέστρεψε στο διαμέρισμα που έμενε με ομοεθνείς του, πήρε μερικά πράγματά και εξαφανίστηκε. Οι αρχές έχουν ενεργοποιήσει το πληροφοριακό δίκτυο σε χώρους που συχνάζουν άτομα από το Πακιστάν, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Το χρονικό της νέας γυναικοκτονίας

Το άγριο έγκλημα συνέβη μέσα στο σπίτι που διέμενε το άτυχο κορίτσι μαζί με την μητέρα και την αδερφή της, στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι. Ο 22χρονος, βασικός ύποπτος, έμενε μαζί με το κορίτσι το τελευταίο διάστημα κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση της μάνας της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος δράστης και το θύμα διατηρούσαν σχέση τους τελευταίους 10 μήνες.

Όλα εκτυλίχθηκαν μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και η αδερφή της έφυγαν από το σπίτι προκειμένου να εργαστούν σε κατάστημα πώλησης έτοιμων τροφίμων. Τότε ο 22χρονος φαίνεται ότι πήγε στο διαμέρισμα και στη συνέχεια γράφτηκε η τραγωδία.

Advertisement

Ο νεαρός από το Πακιστάν είχε κλειδιά του σπιτιού, κάτι που άμεσα κίνησε υποψίες στις αρχές καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο. Η μητέρα της 17χρονης καλούσε επίμονα για 3 ώρες την κόρη της από τις 18:00 το απόγευμα, χωρίς όμως εκείνη να απαντάει.

Όσο περνούσαν οι ώρες, η οικογένεια άρχισε να ανησυχεί και η μικρότερη αδερφή της 17χρονης μαζί με τον σύντροφο της μητέρας απο τη Συρία, πήγαν στο σπίτι και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Η άτυχη κοπέλα ήταν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της, χωρίς την μπλούζα της. Φορούσε ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Της έκλεισε στόμα και μύτη με τη παλάμη

Ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, που διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας διαπίστωσε ότι είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Από τα παραπάνω ευρήματα αναδεικνύεται πως ο δράστης έβαλε την παλάμη του στο στόμα της 17χρονης και με τα δάκτυλα πίεζε την μύτη της, κλείνοντας τις αεροφόρους οδούς, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο ασφυξία.

Advertisement

Παράλληλα διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στο σώμα και το δεξί χέρι του θύματος, καθώς η κοπέλα φαίνεται να αντιστάθηκε για να σωθεί. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ 19:00 και 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Στα νύχια της και στα δάκτυλα του θύματος μέσω επιχρίσματος με φυσιολογικό ορό, εντοπίστηκε DNA, πιθανότατα του δράστη. Το γενετικό υλικό θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για την περίπτωση ταυτοποίησης DNA, με αυτό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 17χρονης είναι ρομά από το Μακρυχώρι Ημαθίας και είχαν έρθει πριν από μερικά χρόνια στο Περιστέρι.

Μάλιστα αστυνομικοί σημειώνουν ότι το άτυχο κορίτσι διατηρούσε έξι προφίλ στο facebook, στα οποία φαίνεται πως είχε πάρα πολλούς διαδικτυακούς φίλους από το Πακιστάν.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement