Περιστέρι: Πάλευε σώμα με σώμα με τον δολοφόνο της η 17χρονη – Η τραγική ιστορία της και το προφίλ του 20χρονου

Advertisement

Κανένα ίχνος δεν έχει δώσει μέχρι αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης στο Περιστέρι. Ο 20χρονος Πακιστανός που είναι ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας φαίνεται πως κρύβεται σε φιλικό σπίτι κάπου στα βόρεια προάστια, με τους Αστυνομικούς να σαρώνουν την Αττική, προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Παράλληλα, σήμα έχει δοθεί σε αεροδρόμια, λιμάνι και σύνορα, για να μην φύγει στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον πατέρα της 17χρονης για το δύσκολο παρελθόν της κοπέλας, η οποία προσπάθησε να κάνει μία νέα αρχή στην Αθήνα.

Advertisement

Όπως ανέφερε ο πατέρας της στον Ant1, η κοπέλα και ο ένας από τους γιους του, έπεσαν θύματα ασέλγειας, με την 17χρονη μάλιστα να φεύγει από το χωριό της στη Βέροια γι’ αυτό το λόγο.

Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιός (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα , στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν. «Τα παιδιά βιάστηκαν. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κορόιδευαν, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει ο πατέρας.

Advertisement

Οι τρεις δράστες ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης -τότε- Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέτα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλυτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Ποιος είναι ο σύντροφος της 17χρονης

Ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της. Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν σε αυτόν, καθώς εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της.

Ο νεαρός από το Πακιστάν είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι γυμνασμένος και ακούει τραπ μουσική, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος.

Advertisement

Σε άλλα βίντεο, απαθανατίζεται παρέα με τους φίλους του να καπνίζει ναργιλέ.

pakistanos

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης πριν λίγο καιρό εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη. Ο εργοδότης του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ήσυχο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Advertisement

«Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω», ανέφερε ο πρώην εργοδότης του 20χρονου.

Μαρτυρικός ο θάνατος της Νικολέτας

Η ιατροδικαστική έκθεση της 17χρονης κοπέλας προκαλεί ανατριχίλα. Όπως προκύπτει, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών». Ο δράστης την έπνιγε επί 5 με 7 λεπτά και ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Από τη μια, με το αριστερό φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι, αφήνοντάς της σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της αριστερά. Από την άλλη, με το δεξί του χέρι φέρεται να τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως.

Advertisement

Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις

Εξετάζεται το σενάριο να του είχε ζητήσει να χωρίσουν

Θυελλώδης φαίνεται πως ήταν η σχέση μεταξύ της 17χρονης και του 20χρονου με αρκετούς καυγάδες και συχνούς, κάτι που ήξεραν συγγενείς και φίλοι της κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το σενάριο η κοπέλα να του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος να εξοργίστηκε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement