Αμίνα Χακίμ: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο

Advertisement

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram την Τετάρτη (17/8) ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μέσω των στόρι που ανέβασε αναφέρθηκε και στα “τραύματα” που προσπαθεί να επουλώσει με την ψυχοθεραπεία, αλλά και στην οικογένειά της.

«Μερικοί άνθρωποι είναι «δυνατοί» δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ό,τι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως, ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου», έγραψε αρχικά η Αμίνα Χακίμ.

Advertisement

Αμίνα Χακίμ, my style rocks, καρκίνος

Και η ίδια συνέχισε: «Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η «καημένη», η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της. Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ… κι άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 στορις. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω.

amina chakim, αμίνα χακίμ

Advertisement

Γι’ αυτό δείχνω κακιά… προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου… πώς να τους εμπιστευτώ όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες».

Αμίνα Χακίμ, my style rocks, καρκίνος

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement