Σοκ στη Ρόδο: 16χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό – Πώς ήρθε στο φως η υπόθεση

Advertisement

Για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του κατηγορείται πατέρας στη Ρόδο, με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου να ασκεί ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού και αιμομιξία. 

Πώς αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από αναφορά διευθυντή Λυκείου της Ρόδου. Η μαθήτρια είχε αποκαλύψει σε μια εργαζόμενη στο κυλικείου του σχολείου πως βιάστηκε από τον πατέρα της πριν από 10 ημέρες. Η εργαζόμενη ενημέρωσε την υποδιευθύντρια του σχολείου και η μαθήτρια επανέλαβε την καταγγελία της.

Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που διενήργησε έρευνα. Η μητέρα της ανήλικης φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κόρης της. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.

Advertisement

Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πρώτο συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021.

Έχει εκδοθεί διάταξη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για την απομάκρυνση της ανήλικης από την οικία της και την προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς και την απαγόρευση της μεταξύ υπαιτίου και θύματος επικοινωνίας.

Ο κατηγορούμενος έχει αρνηθεί καθ’ ολοκληρία τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι στο παρελθόν το παιδί του είχε δεχτεί έντονο bullying σε σχολείο της Ελλάδας από συμμαθητές της.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement