Άλμα επί κοντώ: Εκτός τελικού ο Εμμανουήλ Καραλής – «Πρέπει να φτιάξω την ψυχολογία μου»

Advertisement

Εκτός τελικού στο άλμα επί κοντώ έμεινε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει επίδοση που θα του έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.

Ο «Μανόλο» πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.30μ. και τα 5.50μ. αλλά στην συνέχεια δεν κατέφερε να ξεπεράσει τον πήχη που στήθηκε στα 5.65μ. και να τερματίσει 13ος στο γκρουπ των προκριματικών.

Μετά το αγώνα μίλησε αναφορικά με την επίδοσή του και δεν… κρύφτηκε, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του αναφορικά με τα άλματά του προσθέτοντας ότι πρέπει να αλλάξει μερικά πράγματα στην ψυχολογία του, προκειμένου να είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό του.

Advertisement

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή:

«Δεν ήταν καλή φέτος η χρονιά. Έπεσα ψυχολογικά μετά τον τραυματισμό μου τον χειμώνα και δεν μπόρεσα να το βρω. Με το ζόρι έκανα άλματα, όμως, πρέπει να προχωρήσω, να συνεχίσω και φυσικά να επανέλθω. Τώρα θα κάνω ένα διάλειμμα να ξεκουραστώ και να επιστρέψω με στόχο να βρω ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Σήμερα δεν ήμουν καλά κι έτσι και τα άλματα στο 5,65 μ. δεν ήταν όπως θα έπρεπε».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement