Ερωτική αντιζηλία πίσω από την δολοφονία του 17χρονου στο Βοτανικό

Advertisement

Ερωτική αντιζηλία «όπλισε» τον 24χρονο δράστη της άγριας δολοφονίας στο Βοτανικό. Ο 17χρονος άνδρας από το Αφγανιστάν είχε επισκεφτεί τον 24χρονο ομοεθνή του, στο διαμέρισμα όπου διέμενε και εκεί βρισκόταν η πρώην σύντροφός του. Αυτό φαίνεται ότι πυροδότησε καβγά ανάμεσα του. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ περπατούσαν και οι τρεις στην περιοχή του Βοτανικού, ο 24χρονος ζήτησε από την φίλη του να μείνει λίγο πίσω για να μιλήσει με τον 17χρονο. Εκεί, σε απόμερο σημείο, κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα στο θύμα με αιχμηρό αντικείμενο.

Όταν επέστρεψε μέσα στα αίματα, ο δράστης φέρεται να είπε στην κοπέλα: «Αν μιλήσεις, θα σκοτώσω κι εσένα». Στη συνέχεια γύρισε στο σπίτι και προσποιούμενος ότι πηγαίνει να φέρει φαγητό εξαφανίστηκε. Οι αρχές τον εντόπισαν χθες το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, λίγο πριν εγκαταλείψει τη χώρα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που ερευνούσαν την υπόθεση, είχαν ταυτοποιήσει τον 24χρονο δράστη μέσα από μαρτυρίες, αλλά και βιντεοληπτικό υλικό και έτσι κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του.

Τον άτυχο άνδρα είχε εντοπίσει στις 14:00 στην οδό Ορφέως, πίσω από τη δομή του Ελαιώνα εργαζόμενος στις 12 Αυγούστου. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο νεκρός άνδρας ήταν ο 17χρονος, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τρεις μέρες πριν από τη μητέρα του στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα. Κατά την ιατροδικαστή εξέταση διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός τουλάχιστον 3 24ωρα, ενώ ο νεαρός έφερε τραύματα στο θώρακα από μαχαίρι.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement