Παντρεύεται η Φωτεινή Αθερίδου

Advertisement

Ο έρωτας τους γεννήθηκε στο θέατρο, με τον ερχομό του γιου τους να επισφραγίζει με τον πιο γλυκό τρόπο το love story τους!

Τώρα πλέον, που έχει ωριμάσει η ιδέα μέσα τους, είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους και να παντρευτούν, με τον τριών ετών Θοδωρή να τους καμαρώνει κι ας μην καταλαβαίνει πολλά από… γάμους, λόγω ηλικίας!

Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, λοιπόν, που μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, παντρεύονται, με το ευτυχές γεγονός να μη γίνεται γνωστό από τους ίδιους αλλά από την κουμπάρα τους, τη Μαρία Παπαφωτίου.

Advertisement

Πότε θα γίνει ο γάμος

Η ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά «Φλόγα και άνεμος», έδωσε συνέντευξη στο «Gala» και αποκάλυψε την κουμπαριά, που θα πάρει σάρκα και οστά τον Σεπτέμβριο!

Να θυμίσουμε ότι η Φωτεινή Αθερίδου, η μονάκριβη κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, γνωρίστηκε με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως», που σκηνοθετούσε η μητέρα της και στην οποία συμμετείχε εκείνος.

Advertisement

Μετά τις πρώτες ματιές ο ένας ήρθε κοντά με τον άλλον, αντιλήφθηκαν ότι τους ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και από εκείνες τις ωραίες στιγμές στη ζωή τους είναι μαζί και αχώριστοι!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement