Συγκλονίζει ο Εμμανουήλ Καραλής: «Βυθίστηκα στην κατάθλιψη – Θέλω πίσω το χαμόγελό μου»

Advertisement

Ο Εμμανουήλ Καραλής συγκλονίζει με ανάρτησή του καθώς μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες ώρες που πέρασε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, όπου δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής -4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο- αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε μετά τον τραυματισμό του και ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνει πρόωρα τη σεζόν προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Karalis (@manolo)

«Κατάθλιψη και κρίση πανικού»

Αναλυτικά ανέφερε στην ανάρτησή του: «Μετά από έναν τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησε μια σειρά περιστατικών τα οποία κατάφεραν να μειώσουν πλήρως το ηθικό μου. Για πρώτη φορά φέτος έπαθα κρίση πανικού που με έκανε να βυθίσω στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο «κακός» Μανόλο κυριάρχησε και ανέλαβε».

Και πρόσθεσε: «Αναγκάστηκα να συνεχίσω τη σεζόν και να προσπαθώ να είμαι θετικός και να απολαμβάνω κάθε αγώνα όπως κάνω αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και ακινητοποιημένος. Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να κάνω ένα διάλειμμα για να πάρω πίσω το χαμόγελό μου».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement