Ταϋγετος: Σβήνουν οι ελπίδες για τον σπηλαιολόγο και ορειβάτη που αγνοείται

In front the habitat of Draba laconica, Profitis Ilias, the highest summit of the Taygetos Mountains in the background
Advertisement

Άκαρπες απέβησαν οι χθεσινές προσπάθειες εντοπισμού του 64χρονου άνδρα στην περιοχή του Ταϋγετου, που δεν έχει δώσει σημεία ζωή από την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

Άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ κατά τη διάρκεια της νύχτας επιχείρησαν σε σπηλιά μέσα σε χαράδρα βορειοδυτικά του Εξωχωρίου, περιοχή που σύμφωνα με πληροφορίες, υποδείκνυε ο αγνοούμενος σε σημείωμα του, χωρίς ωστόσο να βρουν τίποτα.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίζονται τόσο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ομάδες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, χρήση drone καθώς και την συνδρομή εθελοντικών ομάδων που γνωρίζουν καλά τον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου και την ευρύτερη περιοχή στο Εξωχώρι και στο Δάσος της Βασιλικής

Advertisement

Εντοπίστηκε το ΙΧ του

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αγνοούμενος θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος. Έφυγε από την οικία του στη Σαϊδόνα στις 18 Αυγούστου για το δάσος της Βασιλικής στον Ταϋγετο, όπου διατηρεί μελίσσια και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί το ΙΧ όχημα του στο δρόμο Εξωχωρίου – Βασιλικής, αλλά κανένα άλλο σημάδι ζωής του 64χρονου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement