Τι κοινό έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με την υπόθεση των υποκλοπών

Advertisement

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης, που χειρίζεται την έρευνα, για τη μία από τις τρεις δικογραφίες, που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη και αφορά τις υποκλοπές των τηλεφωνικών συνομιλιών του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, είναι ο ίδιος εισαγγελέας, που έχει αναλάβει να συντάξει την πρόταση προς το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, για την παραπομπή ή όχι της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ενώ εκκρεμεί εναντίον της ποινική δίωξη, για τη δολοφονία και των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, την πρώτη έρευνα, γιά την υπόθεση των υποκλοπών, που βασίστηκε σε δημοσιεύματα.

Advertisement

Παράλληλα, οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Αντώνης Ελευθεριάνος διενεργούν έρευνα, γιά δύο δικογραφίες, που αφορούν τις παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement