Κρήτη: Μαχαίρωσαν 37χρονο μετά από καυγά έξω από κέντρο διασκέδασης και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Advertisement

Ένα ακόμα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, με θύμα 37χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης όταν το θύμα πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης. Τότε δύο άνδρες του επιτέθηκαν λεκτικά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αρχικά σύμφωνα με το cretalive, οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ο 37χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο με τους δύο δράστες να τον ακολουθούν με το δικό τους ΙΧ και να τον παρενοχλούν.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο 37χρονος σταμάτησε λίγα μέτρα πιο μακριά και τους ζήτησε ξανά τον λόγο και ένας νέος καυγάς ξεκίνησε. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον έναν δράστη να βγάζει ένα μαχαίρι και να τον τραυματίζει στο πόδι και στη συνέχεια να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου και να το κλέβει.

Advertisement

Το θύμα ειδοποίησε τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον παραλαμβάνει μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων. Παράλληλα, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement