Τραγωδία στην Κόρινθο: Συνελήφθη ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε – Αναφορές πως δεν μπήκε στη θάλασσα να τη σώσει

Advertisement

Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε στον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία Καλαμάκι στην Κόρινθο.

Το 6ρονο κορίτσι πνίγηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα της, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ερωτήματα για τον πατέρα

Πατέρας και κόρη ήταν μόνοι στην παραλία και ερωτήματα προκύπτουν από τη στάση που φέρεται να κράτησε ο άνδρας, όταν το παιδάκι πνιγόταν.

Advertisement

O άνδρας υποστήριξε πως μπήκαν μαζί στη θάλασσα κι ότι είχε φορέσει σωσίβιο στο κοριτσάκι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι η μικρή γλίστρησε ξαφνικά από το σωσίβιο, φτάνοντας σε βάθος έξι μέτρων, κι ότι δεν βούτηξε για να την τραβήξει προς τα πάνω, γιατί αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και πιο συγκεκριμένα άσθμα.

Η εξάχρονη εντοπίστηκε ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Advertisement

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων.

Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement