Αλέξης Τσίπρας: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και κάλπες τον Οκτώβριο

Advertisement

Πολύ ενδιαφέρουσα, πληροφορούμαστε, η συζήτησε που έγινε χθες στην Κουμουνδούρου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας είχε καλέσει σε κοινή συνεδρίαση το Εκτελεστικό Γραφείο, το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματός του.

Η εκτίμηση των συμμετασχόντων και πρώτα από όλων του Αλέξη Τσίπρα – σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης – είναι ότι όλα τα πολιτικά ενδεχόμενα είναι απολύτως ανοιχτά.

Ακόμα και οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο, αφού προηγηθεί μια εξπρές Εξεταστική, σε μια σαφή προσπάθεια κουκουλώματος του σκανδάλου. Οι πιθανότητες, μάλιστα, για πρόωρες εκλογές θα αυξηθούν με αλματώδεις ρυθμούς σε περίπτωση που υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις.

Advertisement

Στην Κουμουνδούρου, επίσης, δεν αποκλείουν καθόλου το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων, σε περίπτωση νέων αποκαλύψεων, με προσπάθεια αντικατάστασης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είτε μέσω συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ, είτε μέσω σχηματισμού κυβέρνησης με επικεφαλής τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες μας, στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι αντιδράσεις της Κουμουνδούρου σε κάθε πιθανή εξέλιξη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement