ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε»

Advertisement

«Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι» διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την ακρόαση του νέου διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει δημόσια ποιους ακόμη βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί.

«Μετά τις ομολογίες Οικονόμου – Δεμίρη, ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε – Τα «δεν ήξερα» και «φταίει ο ανιψιός μου» τελειώσανε», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Μετά τη χθεσινή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαψεύσει πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί, σήμερα ο κ. Δεμίρης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας επιβεβαίωσε ακόμα πιο εμφατικά το παρακράτος Μητσοτάκη.

Advertisement

Σε απανωτές ερωτήσεις βουλευτών για το αν υπάρχουν και άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, ο ίδιος απάντησε ότι «έχω πλήρη έλεγχο της Υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται».»

Το μόνο που έχει να κάνει πλέον ο κ. Μητσοτάκης είναι να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί, για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί. Τα «δεν ήξερα» και «φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος» τελειώσανε. Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement