Κόρινθος: «Φώναξα αλλά δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου» λέει ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας

Advertisement

Στην Αλβανία θα γίνει η κηδεία της 6χρονης Αμέλιας, που πνίγηκε στο Καλαμάκι Κορινθίας. Την ίδια ώρα, όμως, πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα για το πώς ο πατέρας της έφυγε από το σημείο και άφησε τη μικρή αβοήθητη.

Ο ίδιος μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσω του συνηγόρου του, και δηλώνει ότι φώναξε αλλά δεν ακούστηκε λόγω του άσθματος.

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά ενδεχομένως δεν με άκουσαν. Πάσχω από άσθμα και δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου» είπε ο 42χρονος.

Advertisement

«Το παιδί μου ήταν όλη μου η ζωή»

Περιγράφοντας τι έγινε στη συνέχεια, που έφυγε από το σημείο, είπε: «Όταν πήγα στο σπίτι δεν άλλαξα ρούχα. Στην παραλία φόρεσα τη μπλούζα και γι΄ αυτό ήταν βρεγμένη μέχρι τη μέση. Αυτό μπορεί να γίνει, όταν ακουμπάει η μπλούζα στο βρεγμένο σορτσάκι. Το υπόλοιπο μέρος από το μπλουζάκι δεν ήταν απολύτως στεγνό, είχε την υγρασία του σώματος».

Όπως λέει ο ίδιος, αγαπούσε πολύ την 6χρονη κόρη του και δε θα του έκανε κακό: «Το παιδί μου έδινε δύναμη, ήταν όλη μου η ζωή. Έφυγε η ψυχή μου, έφυγε η καρδιά μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Γι΄ αυτό το παιδί ζούσα».

«Εάν φώναζε κάποιος, θα τον ακούγαμε»

Κάτοικοι της περιοχής αποκαλύπτουν στο Star πως δεν άκουσαν κραυγή βοήθειας από τον 42χρονο πατέρα. Αντιθέτως, άκουσαν την φωνή του δύτη που εντόπισε το άτυχο κορίτσι.

Advertisement

Τα πρώτα σπίτια απέχουν από τη βάρκα μόλις 80 μέτρα. Μόνιμος κάτοικος της περιοχής υποστήριξε, σε αποκαλυπτική μαρτυρία του στο Star, ότι δεν άκουσε τη φωνή του πατέρα να καλεί σε βοήθεια.

«Δεν τον ακούσαμε. Πιστεύω πως θα τον άκουγα, δεν υπάρχει περίπτωση. Και κάτι σε φωνή πανικού να ήταν, θα τον ακούγαμε. Προφανώς δεν φώναξε. Ήταν μεσημέρι ήταν ακούσαμε τη Φανή, Φανή ήταν η γυναίκα του ψαροντουφεκά. Δεν φανταστήκαμε ότι συμβαίνει κάτι. Μετά ακούσαμε το ασθενοφόρο», δήλωσε.

«Εάν είχε καλέσει για βοήθεια, θα τον ακούγαμε, είναι δυνατόν. Όλοι στην παραλία κάτω ήμαστε. Το μόνο που είδαμε ήταν ο δύτης, που φώναζε», είπε κάτοικος στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement